Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 543

POMEM KURSUNU BAŞARIYLA BİTİRDİLER!

Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe MüdürlüğüGençlik Merkezi Spor Salonu’nda Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) antrenmanlarına katılan Uzunköprülü adaylar gerek uygulama sınavında gerekse sözlü mülakatlarda büyük başarılar elde etti.   Uzunköprü..

POMEM KURSUNU BAŞARIYLA BİTİRDİLER!

Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe MüdürlüğüGençlik Merkezi Spor Salonu’nda Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) antrenmanlarına katılan Uzunköprülü adaylar gerek uygulama sınavında gerekse sözlü mülakatlarda büyük başarılar elde etti.

 

Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kerem Göker KOÇAK açıklamasında‘’Değerli gençlerimizeher türden katılacakları uygulama sınavlarında yardımcı olmak için çalışıyoruz. Gençlerimizden gelen talepler doğrultusunda salonumuzu sınav çalışmaları için tahsis ediyoruz. Büyük bir özveriyle uzman antrenör Selçuk ÖZDEN eşliğinde çalışmalarını gerçekleştiren ve 27.Dönem sınavlarında başarılı olan AhmetcanAYDIN, Berk DEMİROĞLU, Gökçe CANVERMEZ, Umut ÖZER, Ümit ÇELEBİ, Buse BAŞKUT, Gizem DURANLAR ve Mustafa YÜRÜK’ü tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz’’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL