Siyaset Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 186

ÖZLEM BECAN: UZUNKÖPRÜ’LÜLER 31 MART’TA GELECEĞİNE OY ATACAK

CHP Uzunköprü  Belediye Başkan Adayı Özlem Becan, “31 Mart’ta vereceği doğru karar ile Uzunköprü’nün  yaşamına, geleceğine, özgürlüğüne, aydınlığına imza atacak olan kadınlarımızla, gençlerimizle, halkımızla buluşmaya devam ediyoruz.” dedi…   Seçim..

ÖZLEM BECAN: UZUNKÖPRÜ’LÜLER 31 MART’TA GELECEĞİNE OY ATACAK

CHP Uzunköprü  Belediye Başkan Adayı Özlem Becan, “31 Mart’ta vereceği doğru karar ile Uzunköprü’nün  yaşamına, geleceğine, özgürlüğüne, aydınlığına imza atacak olan kadınlarımızla, gençlerimizle, halkımızla buluşmaya devam ediyoruz.” dedi…

 

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Uzunköprü  Belediye Başkan Adayı Özlem Becan gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyleyerek ““ Bizi samimiyetle ağırlayan, bize verdikleri destek, duydukları güven için Uzunköprü halkına teşekkür ediyorum. Hep birlikte başaracağız” dedi.

Becan, ziyaretlerle ilgili şu mesajları verdi:

“seçim çalışmaları boyunca bana, partime ve meclis üyesi arkadaşlarıma gösterilen sevgi ve saygıdan son derece memnum. Demek ki doğru işler yapmışık beş yıl boyunca. Şimdi ise yeni projelerim için, ikinci dönem için halkımdan onay istiyorum. Yeni dönemde Yoksulluğa mahkum edilen emeklimizin yanında olmaya devam edeceğiz, Yeni çevre yolunu direkt şehir merkezine bağlayacağız, Her mahalleye çocuk gündüz bakımevleri inşa edeceğiz,  Cumhuriyet meydanındaki eski belediye binasını güçlendirip Kültür müdürlüğü yapıp ücretsiz sayısız kurslar vereceğiz, Yeni evlenecek çiftlerimiz için yeni düğün salonu projesini gerçekleştireceğiz, Tam teşekküllü 7 gün 24 saat emrinizde olacak ambulansla vatandaşımız güven bulacak, Şehrimizin ulaşım yapısını kökten değiştirecek olan raylı sistem projesini sıfır maliyet ile kazandıracağız, Belediye bütçesinden bir kuruş bile harcamadan 35.5 milyon tl. değerinde hizmet kazandırdık. Yeni dönemde yine kazandıracağız. Harfiyat atıklarını geri dönüştürerek beton kilit ve parke taş üretim tesisinide sıfır maliyet ile belediyemize kazandıracağız. Belediye kadın meclisini kuracağız, Paydaşı olduğumuz 2. Organize sanayi bölgesi projesi ile ilçemizin istihdam ihtiyacını karşılayacak göçe dur diyeceğiz. Kuracağımız ikinci köy minibüs terminali ile hem vatandaşımızın hem de esnafımızın yüzünü güldüreceğiz. 2024 yılında şehrimizin neredeyse tamamına doğalgazı ulaştıracağız. Uzunköprü belediyesi eğlence tesisi projemiz ile hem çocuklarımızın hem de ailelerimizin yüzünü güldüreceğiz. İzleyen günlerde Uzunköprü’nün tüm dinamikleri ve sivil toplum kuruluşları ile Eskiköy sınır kapımızın açılması için yürüttüğümüz çalışmaları birlikte sürdüreceğiz. Her ev bir atölye olacak. Üreten kadınlar kooperatifi ile Uzunköprü’lü kadınlar üretecek, Uzunköprü kazanacak. Ergene nehrini onlar kirletti, Biz temizleyeceğiz, Genel başkanımız sayın Özgür Özel liderliğinde Ergene nehrine yeniden hayat vereceğiz. 31 Mart’ta vereceği doğru karar ile Uzunköprü’nün yaşamına, geleceğine, özgürlüğüne, aydınlığına imza atacak olan projelerimize destek verirseniz Uzunköprü Kazanacak.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL