Spor Okuma Sayısı: 234

ÖZKÖSE: İLİMİZİN TÜM KULÜPLERİ ÖZ EVLATTIR, ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPILMASI KABUL EDİLEMEZ.

Edirne İl genel Meclis Üyesi  Kutay Özköse ,Gazetemize yaptığı açıklamada:Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulüplerimiz Arasında Ayrım Yapmadan Hepsine Yardım Etmelidir. Yardımdan Yararlanamayan Kulüplerimiz Üvey Evlat Değildir. ​Gençlik ve Spor..

ÖZKÖSE: İLİMİZİN TÜM KULÜPLERİ ÖZ EVLATTIR, ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPILMASI KABUL EDİLEMEZ.

Edirne İl genel Meclis Üyesi  Kutay Özköse ,Gazetemize yaptığı açıklamada:Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulüplerimiz Arasında Ayrım Yapmadan Hepsine Yardım Etmelidir. Yardımdan Yararlanamayan Kulüplerimiz Üvey Evlat Değildir.

​Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verilen bilgiler Edirne Halkının tercihleri ve destekleri ile göreve gelmiş meclis üyelerimiz tarafından komisyonumuza araştırılması için verilen önergede belirtilen konuların cevabını yansıtmamaktadır. Komisyonumuzca ilimizde faaliyet gösteren spor kulüplerimizle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde bazı kulüplerimizin maddi yardımdan faydalandığı bazı kulüplerimizin ise bu yardımın dağıtımından bilgisi dahi olmadığı tespit edilmiştir. il müdürlüğü tarafından maddi yardım talebinde bulunan kulüplerimize yardımların yapıldığı görülmektedir. Ancak diğer kulüplerimizin bu yardımın yapılacağından bilgisi dahi olmaması birçok soru işaretini beraberinde getirmektedir. Meclis üyelerimiz tarafından hangi kulüplere ne oranda maddi yardım yapılmıştır sorusu askıda kalmış bu bilgiler meclisimizden ve Edirne kamuoyundan gizlenmektedir. Acaba bu yardımların İl Müdürlüğünce gizlenmesinin özel bir nedeni mi vardır? Milletimizin vergileri ile oluşan bütçeden sağlanan kaynak il müdürlüğü tarafından eşit, adil ve şeffaf bir şekilde dağıtılmalıdır. İlimizin tüm kulüpleri öz evlattır, üvey evlat muamelesi yapılması kabul edilemez.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL