Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 126

10 TAKIMDA 100 SPORCU MÜCADELE EDİYOR.

Geleneksel Mescit Mahallesi Futbol Turnuvası geçtiğimiz akşam Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin,Uzunköprü İlçe Milli Eğitim  Şube Müdürü Turgut Yıldırım’ın başlama vuruşu ile başladı.   Mescit mahallesi gençlerinden kurulan 10 takımda..

10 TAKIMDA 100 SPORCU  MÜCADELE EDİYOR.

Geleneksel Mescit Mahallesi Futbol Turnuvası geçtiğimiz akşam Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin,Uzunköprü İlçe Milli Eğitim  Şube Müdürü Turgut Yıldırım’ın başlama vuruşu ile başladı.

 

Mescit mahallesi gençlerinden kurulan 10 takımda 100 Sporcu  mücadele edecek.

 

Turnuvayı Düzenleyen Yılmaz Kıran, Müslüm Umunç, Özgür Tıntırlı  önderliğinde Düzenlenen Turnuvaya Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, Uzunköprü İlçe Milli Eğitim  Şube Müdürü Turgut Yıldırım,Uzunköprü CHP İlçe Başkanı Turgut Özgüç,Taşköprü Spor Kulübü Onursal Başkanı Namık Kemal  Oğuz ,Taşköprü Spor Kulübü yönetim kurulu katıldı.

 

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, Turnuva gelirlerini, LÖSEV ile SMA hastalarına bağışlayacak olan ve gençleri kötü alışkanlıklardan koruma amaçlı düzenlenen Geleneksel Mescit Mahallesi Futbol Turnuvası’nın açılışına katıldık. Böylesine güzel bir amaca hizmet ettikleri için bu turnuvayı düzenleyen ve hizmeti geçenlere şükranlarımızı sunarız.’’Dedi.

 

Taşköprü Spor Kulübü Onursal Başkanı Namık Kemal  Oğuz ,Mescit Mahalle gençleri 10  Takım kurup 100 futbolcu ile sahada güzel futbol oynuyorlar. kötü alışkanlıklardan kurtuluyorlar, LÖSEV ile SMA hastalarına gelirlerini bağışlıyorlar. Bende sonuna kadar desteğimi sürdüreceğim.’’dedi

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL