Eğitim Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 481

OKUL MÜDÜRLERİNİN YERLERİ DEĞİŞTİ

Millî Eğitim Bakanlığı  2023 yılı itibariyle  4 ve 8 yıllık görev süresi sona eren yöneticilerin yeniden yönetici olarak görevlendirmesine ilişkin sonuçları belli oldu.   Edirne İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2023..

OKUL MÜDÜRLERİNİN YERLERİ DEĞİŞTİ

Millî Eğitim Bakanlığı  2023 yılı itibariyle  4 ve 8 yıllık görev süresi sona eren yöneticilerin yeniden yönetici olarak görevlendirmesine ilişkin sonuçları belli oldu.

 

Edirne İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2023 yılı 4 ve 8 yıllık görev süresi sona eren yöneticilerin yeniden yönetici olarak görevlendirmesine ilişkin (nihai olmayan) taslak sonuç listesini internet sitesinde yayımladı.

 

Buna göre ilçemizde görev yapan okul müdürlerinden Menderes İlkokulu Müdürü Emine Karayel, Ergene İlkokulu Müdürü Koray Kurtar, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ergun Topçu okullarında kalan müdürler oldular.

 

Okul Yönetici Atamalarında 8 yıldır başarılı projelere imza atan Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mesut Kaya’ın   Halk Eğitimi Merkezi müdürü olarak atandı.

Diğer yandan Atatürk Ortaokulu Müdürü Hüseyin Günday Çöpköy Ortaokuluna,Cumhuriyet İlkokulu Müdürü İlker Karacan Şinasi İlkokuluna,

Demokrasi İlkokulu Müdürü Yılmaz Açıkbaş Kadripaşa İlkokuluna,

Gazi Turhan Bey Ortaokulu Müdürü Erhan Ak Atatürk Ortaokuluna,

Şinasi İlkokulu Müdürü Ertan Terkan Demokrasi İlkokuluna,

Uzunköprü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hakan Çiçek Edirne Merkez İstiklal Ortaokuluna atandı.

Cumhuriyet ilkokulu Müdürlüğüne atama yapılmadı.

 

Hür gazete olarak Müdürlerimize yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL