Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 92

 MUZAFFER ATASAYAR ANADOLU LİSESİ’NDEN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI

MUZAFFER ATASAYAR ANADOLU LİSESİ’NDEN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI   Kanın geçici değil sürekli bir ihtiyaç olduğunun her daim altını çizen Türk Kızılay’a bir destek de Muzaffer Atasayar Anadolu lisesinden geldi. 02.04.2024..

 MUZAFFER ATASAYAR ANADOLU LİSESİ’NDEN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI

MUZAFFER ATASAYAR ANADOLU LİSESİ’NDEN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI

 

Kanın geçici değil sürekli bir ihtiyaç olduğunun her daim altını çizen Türk Kızılay’a bir destek de Muzaffer Atasayar Anadolu lisesinden geldi.

02.04.2024 Perşembe günü ilçemizde düzenlenen kan bağışına destek veren Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi Müdür , Öğretmen ve öğrenci velileri   kan bağışının önemine bir kez daha dikkat çekti.

Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Kan Bağışı  hakkında yapılan açıklamada: Ülkemizin ve bölgemizin kan ihtiyacına katkıda bulunmak, kan ihtiyacının sürekli bir ihtiyaç olduğuna dikkat çekmek, gönüllü kan bağışının önemi ve gerekliliği konusunda eğitimler vererek bilinçlenmenin artmasını sağlamak, küçük yaştan başlayarak öğrencilerimize, yanı sıra velilerimize kan bağışının önemini kavratmak, gönüllü kan bağışçısı sayısını arttırmak, kan bağışında düzenli bağışın önemine dikkat çekmek, düzenli bağışçı sayısının artmasına katkıda bulunmak amacıyla Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi ve Türk Kızılayı Kan Bağışı Merkezi birlikte kan bağışı etkinliği düzenlemişlerdir.

 

Muzaffer Atasayar Anadolu lisesi ile Türk Kızılay Uzunköprü şubesi arasındaki iş birliğiyle düzenlenen “Gönüllü Kan Bağışı ” kan bağışı kampanyası öğrenciler ve öğretmenler çalışanları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. düzenlenen kan bağış kampanyasında toplam 111ünite kan bağışı yapıldı.

Türk Kızılay Uzunköprü Şubesi Başkanı Zakir Buğdaycı, 2 Mayıs perşembe günü M. Atasayar anadolu lisesi destekli kan bağışı organizasyonu sonucunda 111 ünite kan  alınmıştır.  M. A . A. L. Müdür , öğretmen , öğrenci ve velilerine  gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum .’’Dedi

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL