Eğitim Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 473

MÜSABAKALAR BAŞLADI.

Edirne 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Voleybol Genç A Kız İl Birinciliği ve Genç A Erkek İl Birinciliği müsabakaları Oğuz Arda Sel Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda 1 Aralık Çarşamba..

MÜSABAKALAR BAŞLADI.

Edirne 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Voleybol Genç A Kız İl Birinciliği ve Genç A Erkek İl Birinciliği müsabakaları Oğuz Arda Sel Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda 1 Aralık Çarşamba Günü oynanan müsabakalarla başladı. Genç A Kız kategorisinde günün ilk müsabakasında Uzunköprü Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi ile Meriç Çok Programlı Lisesi karşılaştı. İkinci müsabakada ise Uzunköprü Kemal Unakıtan Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Uzunköprü Anadolu Lisesi karşılaştı. 10 Aralık Cuma günü tamamlanması planlanan voleybol müsabakalarına ilçemizden 9 okul takımı ve 100’ün üzerinde sporcu katılım sağlıyor.

Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kerem Göker KOÇAK açıklamasında ‘’2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nda Voleybol Genç Kız ve Genç Erkek kategorilerinde ilçemiz okullarından yoğun bir katılımla müsabakalarımız başladı.Geçtiğimiz dönemde pandeminedeniyle müsabakalar iptal edilmişti. Yeni eğitim öğretim yılında kros branşı ile başladığımız okul sporları müsabakaları voleybol branşıyla devam ediyor. Müsabakalara katılan sporcularımıza başarılar diler, görev alacak antrenör ve hakemlerimize kolaylıklar diliyorum’’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL