Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 100

MÜFİT DEMİRKOL YAZDI:SERVET BEYANNAMESİ

Yerel seçimlere 1,5 ay var. Belediyelerin ve mahallelerin yöneticilerinin değişmesi için yapılacak olan bu yerel seçimlerde adaylığını koyan siyasilerimizin büyük bir kısmı siyasete yeni atılmaktalar. Azınlık olan siyasilerimizin geçmişlerinde yaşadıkları..

MÜFİT DEMİRKOL YAZDI:SERVET BEYANNAMESİ

Yerel seçimlere 1,5 ay var. Belediyelerin ve mahallelerin yöneticilerinin değişmesi için yapılacak olan bu yerel seçimlerde adaylığını koyan siyasilerimizin büyük bir kısmı siyasete yeni atılmaktalar.

Azınlık olan siyasilerimizin geçmişlerinde yaşadıkları siyasetleri ile kimi belediye başkanı, kimi muhtar, kimi de meclislerde görev aldılar. Bu konu da tecrübeleri bulunan bu siyasilerimizin, neler yapmak istediklerini ifade edecekleri ortamları yaratarak profagandalarını yapmaktalar.

Seçime katılan bu siyasilerimizin kendi reklamlarını yapabilmeleri için harcadıkları ve önümüzde ki günlerde daha da harcayacakları nerede ise ayrı bir servet..

Bu serveti gözden çıkaranlar, seçilirlerse harcadıkları bu masrafları nasıl ve ne şekilde geri alabileceklerdir.?

Günümüz de iktidar olan siyasi partilerin yaptıkları ve yapmakta oldukları gibi kanun ve nizam tanımadan yeni rantlar peşinde koşarak mı?

İçinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntıların  milletimize ne derecede zarar verdiği ortadadır.

Milletimizin bu durumunu görmemezlikten gelerek yeni çıkarlar peşinde olabilmek ancak siyasetçilerimizin işi olmaktadır. Siyasete atılmadan önce seçmenlerine mal beyanında bulunmaları gerekmezmidir?

Bir siyasetci mal beyanında bulunmak zorundadır. Şimdi başımızda bulunan gerek iktidar partisinin, gerekse muhalefet partilerinin tüm bireylerinin milletimize karşı sorumlulukları vardır.Milletimize karşı borçlu olmak zorundadırlar.Bu sorumlulukların başında ise “namus ve vatan borcu” gelir..Mal beyanında bulunmak bir hak değil, yükümlülüktür.

Mal beyanında bulunmak siyasetcilerimiz için vatan borcudur.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL