Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 155

MÜFİT DEMİRKOL YAZDI:SEÇİM VE SEÇMEN

31 Mart yerel seçimlere kadar  ülke sathında çekeceğimiz daha  bir çok garipliklere, komedilere ve sıkıntılı seçim haberleri duymaya devam edeceğiz. Hangi siyasi partiden olurlarsa olsunlar, adayların bazıları, şimdi adaylığını koymuş..

MÜFİT DEMİRKOL YAZDI:SEÇİM  VE  SEÇMEN

31 Mart yerel seçimlere kadar  ülke sathında çekeceğimiz daha  bir çok garipliklere, komedilere ve sıkıntılı seçim haberleri duymaya devam edeceğiz.

Hangi siyasi partiden olurlarsa olsunlar, adayların bazıları, şimdi adaylığını koymuş oldukları makamı daha önce kullanmış olduklarını unutup, yeni bir takım vaadlerde bulunmaktadırlar. Bulundukları makamda vatandaşa ne gibi hizmetler verdiklerini unutup, yep yeni bir takım vaadlerde bulunmaktalar. Şimdi akla şöyle bir soru gelmektedir. Bu seçimlerde, adaylıkta bulunduğun yerel makamda yapmak istediklerini, o makam da iken neden yapmadınız.? Ne gibi sıkıntılarınız var dı da şimdi yapacağım dediğiniz vaadleri nasıl ve ne şekilde yapacaksınız.? Gene sıkıntılar içinde olmayacakmısınız.?

Yeni seçilmek isteyen adaylarımız ise, aday adayı oldukları makamın ne gibi şartları içerdiğini, bu makamda ne şekilde ve nasıl bulunulacağını, hangi şart ve kurallar içerisinde, ne kadar hareket edebileceğinizi düşündünüz mü.?

Bütün bunlar düşünülmeden seçmenler ile alay edercesine bağlantı kurmaya çalışmak, onların oylarını talep etmekle, seçmenlere vermiş olduğunuz aşağılayıcı değer ortaya çıkmıyor mu?

Bütün bunlar iktidar olmayan siyasi parti aday adaylarının yaptıkları dır. Ya başımız da bulunup, milletimizi idare etmeye çalışan siyasi parti aday adaylarına ne demeli?

Zaten senelerdir iktidar olarak başımızda olan siyasi partinin aday adaylarının, yapacağım dediğiniz işleri, zaten iktidardasınız, neden yapmadınız.?

Senelerdir başımızda bulunan bu siyasi partinin oluşturmuş oluğu hükümet, meclis ve bakanları ile neden şimdi yapmak istediklerinizi neden yapılmadı.? Neden ekonomimiz bu hale geldi.? Neden devlet malları, fabrikaları,yabancılara satıldı.? Neden yeraltı zenginliklerimiz, yabancı firmalara ruhsat verilerek elimizden kaçırıldı.?

Bütün bu soruların bir tek cevabı bulunmaktadır. O da gerek iktidarda olan aday adaylarının, gerekse, yeni seçilecek olan aday adaylarının milletimize, vatandaşımıza en ufak bir sayğılarının olmadığıdır.

* Müteahhitlere gelince ; “yap , işlet, devret”

*Ormana gelince ; Yak, izle seyret.!

*Kendilerine gelince, ye iç sarf et.!

*Vatandaşa gelince ; “Nankörlük etme ,şükret”

31 Mart yerel seçimleri  yurdumuza hayırlı olsun.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL