Eğitim Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 583

MÜDÜR DİNÇ GÖREVİNDEN AYRILDI

Bu yıl Şubat ayında İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atanan Eralp Akman’ın yerine atanan ve Mayıs ayı itibariyle göreve başlayan Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Dinç, İlçe..

MÜDÜR DİNÇ GÖREVİNDEN AYRILDI

Bu yıl Şubat ayında İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atanan Eralp Akman’ın yerine atanan ve Mayıs ayı itibariyle göreve başlayan Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Dinç, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrıldı.İlçede bulunan kurum müdürleriyle bir araya gelen Dinç yaptığı değerlendirmede Edirne’den gidip gelmenin zor olduğunu belirterek bu nedenle Edirne HEM Müdürlüğü görevine dönme kararı aldığını mesai arkadaşlarıyla paylaşarak ilçeye veda etti.

 

Ayrılığı nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Dinç mesajında; “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İlhan DİNÇ,”Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum. Bu süre içerisinde; şube müdürlerim, okul müdürü ve müdür yardımcılarım, öğretmen arkadaşlarım, tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte Uzunköprü’ye hizmet etmenin çabası içerisinde olduk.

Görev sürecimin başından itibaren desteklerini hep yanımda hissettiğim başta Sayın Kaymakamımıza,Kamu Kurum ve Kuruluşlarına, Basın Yayın Kuruluşlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarına, tüm Milli Eğitim camiasına ve bütün Uzunköprülülere sevgi, saygı ve güven üzerine inşa ettiğimiz iş ve çalışma heyecanımıza sürekli destek ve katkılarıyla güç katan tüm paydaşlarımıza, sonsuz teşekkür ederim.Haftanın her gününü ve günün her saatini işimize adamış olmanın vermiş olduğu gönül rahatlığı ile bu ilçeden ayrılırken hepinizi Allah’a emanet ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

 

Edirne İl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevinden sonra Uzunköprü ilçe milli eğitim müdürlüğü görevine gelen İlhan Dinç burada ki görevinden de ayrılarak yeniden Edirne Halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne geri döndü.

 

Vekaleten Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan İlhan Dinç, görevine tekrardan geri döndüğü belirtildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yeniden Kadir Yılancı vekalet edecek.Hür Gazete ailesi olarak Dinç’e yeni görev yerinde başarılar dileriz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL