Siyaset Okuma Sayısı: 351

MERİÇ SEÇMENİ ATAY DEDİ

Toplam 2055 seçmeni bulunan ve 1753 seçmenin oy kullandığı Edirne’ye bağlı Meriç ilçesinde geçerli 1642 oyun 719’unu alan Yunus Atay belediye başkanı olarak seçildi. En yakın rakibi mevcut Başkan CHP’li..

MERİÇ SEÇMENİ ATAY DEDİ

Toplam 2055 seçmeni bulunan ve 1753 seçmenin oy kullandığı Edirne’ye bağlı Meriç ilçesinde geçerli 1642 oyun 719’unu alan Yunus Atay belediye başkanı olarak seçildi. En yakın rakibi mevcut Başkan CHP’li Erol Dübek 596 oy (% 36,30) alarak seçimi 2. sırada tamamladı.

2003 yılından bu yana  Meriç Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve 2011 yılından bu yana da 29. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Yönetim Kurulunda görev alan ilçenin sevilen ismi Yunus Atay  Meriç’te tarihi bir zafere imza atarak başkanlık görevini kazanan isim oldu.

Seçim sonuçlarının açıklandığı gece ilçede  geceyi gündüze çeviren Meriç halkı gece boyunca bu tarihi zaferi kutlayarak sevinç gösterilerinde bulundular.  Seçim sonuçları ardından açıklama yapan Meriç ilçesinin yeni Başkanı Yunus Atay; “Bu büyük ve güzel aile, Meriç’imize kimin hizmet edeceğine dair iradesini 31 Mart akşamı ortaya koydu. Şahsıma gösterilen teveccüh ile “Adil, Dürüst ve Katılımcı bir Meriç” arzusu tek şiarımdır. 5 yıl sürecek bu onurlu görevi layıkıyla yerine getirmek için mesaimize başlıyoruz. Sadece bana oy verenlerin değil, çözüm için tüm hemşehrilerimizin dertlerinin odağında olacağıma dair sözüm sözdür. Durmadan, yorulmadan ben ve ekibim tüm enerjimizle çalışacağız. Tüm halkımıza bu yolda bize gösterdikleri destek için teşekkürlerimi sunuyorum…“dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL