Siyaset Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 188

MERAL AKŞENER UZUNKÖPRÜ’YE GELİYOR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçim çalışmaları kapsamında Edirne’ye ve ilçelerine bir dizi ziyaret gerçekleştirecek.Akşener Edirrne ziyaretleri kapsamında 26 Mart 2024 Salı günü yarın saat 16:00’da 13:40’da Edirne’de,15:00’Da Uzunköprü’de,16:40’da..

MERAL AKŞENER UZUNKÖPRÜ’YE GELİYOR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçim çalışmaları kapsamında Edirne’ye ve ilçelerine bir dizi ziyaret gerçekleştirecek.Akşener Edirrne ziyaretleri kapsamında 26 Mart 2024 Salı günü yarın saat 16:00’da 13:40’da Edirne’de,15:00’Da Uzunköprü’de,16:40’da ise Keşan’da esnaf ziyaretinde bulunacak.Akşener’in Edirne’de son durağı ise İpsala olacak Akşener İpsala’da partisinin iftar programına katılacak.

Konu hakkında gazetemize açıklamada bulunan İYİ Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Bülent Akın; “26 Mart Salı günü saat 16.00’da Uzunköprü’müzü onurlandıracak olan değerli genel başkanımız Meral Akşener, Gazi Caddesi’nde esnaf ziyareti ve yürüyüş etkinliği gerçekleştirecektir. Bu özel buluşmanın, Uzunköprü esnafı ve halkımız için bir fırsat olacağına inanarak, birlikte, daha güçlü bir gelecek için adımlar atmanın heyecanını paylaşıyoruz tüm halkımızı, bu anlamlı etkinliğe katılmaya davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL