Köy Haberleri Siyaset SonDakika Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 353

KURUŞAR BAŞKANLIĞI ÖZTÜRK’E DEVRETTİ

Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği, aldığı karar gereği genel kurulunu 23 Ağustos 2021 Pazartesi bugün saat 10.00’da Mali Müşavirler Derneğine ait toplantı salonunda gerçekleşti. Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal..

KURUŞAR BAŞKANLIĞI ÖZTÜRK’E DEVRETTİ

Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği, aldığı karar gereği genel kurulunu 23 Ağustos 2021 Pazartesi bugün saat 10.00’da Mali Müşavirler Derneğine ait toplantı salonunda gerçekleşti. Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşımızın okunmasının ardından, yönetim kurulu faaliyet raporu ve hemen ardından denetim kurulu faaliyet raporları okundu ve yönetim ibra edildi. Genel kurulda yeni oluşacak Edirne Muhtarlar Derneği Federasyonuna bağlanmak için karar alındı.

Genel kurul konuşmasında Birlik ve beraberlik mesajı veren, Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Karapınar Köy Muhtarı Önder KURUŞAR, Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkan Yardımcısı ve Karayayla Köy Muhtarı Nevzat ÖZTÜRK’e devretti.

7 Ağustos 2021 tarihinde vefat eden Kavakayazma Muhtarı Selahattin Şahin’den boşalan yönetim kurulu asil üyeliğine Ömerbey köy muhtarı Erdoğan Özel Seçildi.

 

Başkan Nevzat ÖztürkYönetim Kurulu (Asil) Önder Kuruşar, Özgür Çevik, Bilal Altan, Cevdet Yavuz, Şenol Mercan, İsmail Özer, Temel Aydar, İsmail Şencan ve Erdoğan Özel  Asil üyeliklere seçilirken Okan Paçor, Kadir Akgün, Tuncay Üye, İskender Onur Atay ve Zafer Turgay Yönetim Kurulu yedek üyeleri oldular.

 

Denetim Kurulu (Asil) Metin Dinç, Sabri Postacı ve Remzi Çevik Denetim Kurulu Yedek üyeliğine ise Erhan Dindar, Recep Tane ve Mümin Taş seçildiler.

 

 

Hür Gazete ailesi olarak Yeni görevlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL