Köy Haberleri Siyaset Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 742

KURUŞAR BAŞKANLIĞI ÖZTÜRK’E DEVREDECEK

  İç İşleri Bakanlığı tarafından Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) yönelik genel kurulların 15 Haziran 2021 tarihinden sonra serbest bırakılmasının ardından uzun süredir kongresini yapmak için hazırlıklarını tamamlayan Uzunköprü Köy ve..

KURUŞAR BAŞKANLIĞI ÖZTÜRK’E DEVREDECEK

 

İç İşleri Bakanlığı tarafından Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) yönelik genel kurulların 15 Haziran 2021 tarihinden sonra serbest bırakılmasının ardından uzun süredir kongresini yapmak için hazırlıklarını tamamlayan Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurul tarihi netlik kazandı.

Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği, aldığı karar gereği genel kurulunu 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü gerçekleştirecek.

Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Önder Kuruşar, genel kurulda Başkanlığı Karayayla Muhtarı ve Başkan Yardımcısı Nevzat Öztürk’e bırakacağını  daha önce yaptığı açıklamlarda kamuoyunla paylaşmıştı.

 

Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Önder Kuruşar, “Bu zamana kadar ellerinden geldikleri çalışmaları yaptıklarını ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğini belirterek şu ifadelere yer verdi; “Uzunköprü Muhtarlar Derneğimizin 2019 yılında gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul ile birlik beraberlik içinde girdiğimiz seçimle işbaşına geldik. Tüm Muhtarlarımızın desteği ile aldığımız karar gereği yarım dönem Başkan olarak ben Önder Kuruşar, Başkan Yardımcısı olarak ise Nevzat Öztürk, arkadaşımız görev yapacağına dair söz vermiştik. Dün ne dediysek bugün de o kararın sonuna kadar arkasındayız. Biz bize düşen başkanlık görevini tüm Muhtarlarımızın desteği ile elimizden geldiğince çalışmalar yaptık. Her alanda Muhtarlarımızı en iyi şekilde temsil etmek için koştuk. Bundan sonrada görevi Nevzat Öztürk arkadaşıma devir ederek Başkan Yardımcısı olarakta koşmaya devam edeceğim. 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü gerçekleşecek olağan genel kurulumuzun tüm Muhtarlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. ‘’Dedi

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL