Edirne Haberleri Ekonomi Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 604

KÖMÜR KRİZİ GARİBANIDA VURDU

                            KÖMÜR DAĞITIMI KRİZİNE KURBAN MI GİDİYOR?   Aile  ve Sosyal hizmetler Bakanlığı Uzunköprü Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından her yıl dar gelirli ailelere yönelik düzenlenen kömür..

KÖMÜR KRİZİ GARİBANIDA VURDU

                            KÖMÜR DAĞITIMI KRİZİNE KURBAN MI GİDİYOR?

 

Aile  ve Sosyal hizmetler Bakanlığı Uzunköprü Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından her yıl dar gelirli ailelere yönelik düzenlenen kömür yardımı dağıtımını Eylül  ayında başlayarak Ekim ayında yoksul vatandaşlarımıza dağıtılıyordu.

 

Uzunköprü Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)  Kömür yardımı alan vatandaşlar gazetemizi arayarak gecen yıl kömür yardımını aldık.  bu yıl  kömür yardımına başlanmadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 24 Ekimden sonra havaların  ile 8 derece düşeceği ve önümüzdeki hafta ortasına kadar mevsim normallerinin 4 ile 6 derece altında seyretmesinin tahmin edildiği açıkladı.  biz garibanlar daha  kömür yardımı alamadığımız için sobalarımızı kuramadık. Soba boruları, sobalar ateş  pahası olmuş.  bu kış çok zor geçecek. şimdi kafamıza da bu soru geçiyor Kömür dağıtımı krizine kurban mı gidiyor?

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL