Sağlık Uzunköprü Haberleri Yaşam Okuma Sayısı: 584

KAMU KATKISININ YANINDA ÇOK ŞÜKÜR UZUNKÖPRÜ’nün HAYIRSEVERLERİ VAR..

Keşan yolu Kavacık mevkiinde Hayırseverlerin katkılarıyla yaptırılanTrakya Üniversitesi Uzunköprü Eski 2 yıllık Meslek Yüksekokulu1994-2003 yılları arasında8-9 yıl kadar faaldi. Trakya Üniversitesi Rektör’ünun ayak diremesi sonucu Şehre Olan uzaklığından dolayı,bizimde Üniversite..

KAMU KATKISININ YANINDA ÇOK ŞÜKÜR UZUNKÖPRÜ’nün HAYIRSEVERLERİ VAR..

Keşan yolu Kavacık mevkiinde Hayırseverlerin katkılarıyla yaptırılanTrakya Üniversitesi Uzunköprü Eski 2 yıllık Meslek Yüksekokulu1994-2003 yılları arasında8-9 yıl kadar faaldi.

Trakya Üniversitesi Rektör’ünun ayak diremesi sonucu Şehre Olan uzaklığından dolayı,bizimde Üniversite öğrencisine hasretimizden Üniversitenin tamamen kapanma korkusundan ötürü2003-2004 öğretim dönemi
Hayırseverlerin katkılarıyla Şehir merkezine yeni yaptırılan binada başladı.

2003-2021 tarihleri arasında yaklaşık 18 yıldan beri BOŞ ve ATIL vaziyette bulunan
Eski Okul Binası ve Arsası  Eğitim Alanından çıkarılmasın diye eski Belediye Başkanı
Av.Enis İŞBILEN tarafından dava açılmış ancak en nihayetinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesine alınarak 65 yaş üstü 122 KİŞİNİN BARINACAĞİ HUZUREVİ olarak hizmete alınması Kararı ile mevcut binada bugünlerde tadilata başlanılmıştır.

Hayırseverlerin özverili katkılarıyla yaptırılan güzelim ESKİ BİNA bu süreç içinde tamamen korumasız ve güvenliksiz bırakıldığından HIRSIZ ve KENDİNI BİLMEZ ŞAHISLARCA üzerinde bulunan Pvc camekanlar, kapılar, camlar sökülerek YAĞMA ve TALAN EDİLEREK bina kullanılamaz hale getirilmiştir.

ŞİMDİ YENİDEN HAYIRSEVERLERİN ÖZVERİLİ YARDIMLARIYLA
YAŞLILAR İÇIN HUZUREVİ GÖREVİNE HAZIRLANIYOR.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL