Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 101

Kakava’da geri sayım!

Kakava’da geri sayım! Edirne’de, 5-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Listesi’nde bulunan Kakava Şenlikleri öncesi, Edirne Valisi Yunus Sezer başkanlığında, alınacak önlemlerle ve etkinlikle ilgili toplantı..

Kakava’da geri sayım!

Kakava’da geri sayım!
Edirne’de, 5-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Listesi’nde bulunan Kakava Şenlikleri öncesi, Edirne Valisi Yunus Sezer başkanlığında, alınacak önlemlerle ve etkinlikle ilgili toplantı gerçekleştirildi.
Edirne’nin en önemli organizasyonlarından, baharın gelişini müjdeleyen Kakava ve Hıdrellez Şenlikleri yaklaşırken, kentte yapılacak organizasyonlar ve alınacak önlemler Edirne Valiliği’nde masaya yatırıldı.

 

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erhan Tabakoğlu, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve turizm sektörü paydaşları katıldı.
Akşam saatlerinde gerçekleştirilen toplantıda, Kakava şenliklerine katılmak üzere Edirne’ye gelecek olan yerli ve yabancı turistlerin huzurlu ve güvenliği için alınacak tedbirlerin görüşülürken, organizasyonla ilgili son gelişmeler de masaya yatırıldı.

a

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL