Edirne Haberleri Siyaset Okuma Sayısı: 174

İYİ PARTİ EDİRNE ADAYLARI SAHNEDE

İyi Parti, 31 Mart yerel seçimine ilişkin beyannamesini Ankara’da düzenlenen törenle açıkladı. Beyannamede hür ve müstakil siyaset vurgusu öne çıktı.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da partisinin seçim beyannamesini açıkladı…

İYİ PARTİ EDİRNE ADAYLARI SAHNEDE

İyi Parti, 31 Mart yerel seçimine ilişkin beyannamesini Ankara’da düzenlenen törenle açıkladı. Beyannamede hür ve müstakil siyaset vurgusu öne çıktı.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da partisinin seçim beyannamesini açıkladı. Ankara Spor Salonunda düzenlenen tören partilileri ve adayları bir araya getirdi. Adayların tanıtımı da gerçekleştirildi.

31 Mart yerel seçiminde seçmene Milli, hür ve müstakil bir siyaset vadettiklerini söyleyen Meral Akşener’in sığınmacı vurgusu dikkatlerden kaçmadı. Akşener, seçimi kazandıkları bölgelerde kaçak sığınmacılara kesinlikle izin vermeyeceklerini söyledi. “Kaçak sığınmacıların kurdukları gettolarda sadece birbirlerine hizmet ettikleri etnik yaşam adacıkları minik Suriye’ler kurmalarına asla izin vermeyeceğiz” dedi. Akşener, “Biz Cumhuriyet düşmanlarıyla uzlaşı peşine koşmayız. Atatürk’e beddua edenlerle kol kola yürümeyiz” ifadelerini de kullandı.İyi Parti Lideri, kentsel dönüşüm başlığına detaylı olarak yer verdi. Özellikle deprem riskinin bulunduğu kentlerde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızla başlatacaklarını, şeffaf bir anlayışla hareket edeceklerini belirtti.

İyi Parti’nin seçim beyannamesinde emeklilere destek de yer aldı. Genel Başkan Akşener, “Yönettiğimiz belediyelerde her emeklimizin gelirine destek sunacağız” dedi.Son olarak partisinden Edirne merkez ve ilçelerinden yarışacak adayları sahneye çağıran Akşener adaylar ile fotoğraf verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL