Eğitim Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 300

İYİ Kİ VARSIN EREN!

Gençlik ve Spor Bakanlığımız gençlerimizin gelişimlerine destek olmak amacıyla akademik,sosyal,kültürel ve sportif faaliyetler gerçekleştirmeye devam ediyor. Kültürel faaliyetler kapsamında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz Mahalleden Sahaya Sporla Hayat projesine katılım..

İYİ Kİ VARSIN EREN!

Gençlik ve Spor Bakanlığımız gençlerimizin gelişimlerine destek olmak amacıyla akademik,sosyal,kültürel ve sportif faaliyetler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Kültürel faaliyetler kapsamında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz Mahalleden Sahaya Sporla Hayat projesine katılım sağlayan öğrencilerimiz ile Oğuz Arda Sel Gençlik Merkezi Spor Atölyesi Judo Takımı öğrencilerimiz Edirne Margi Outlet Sinema salonunda 31.01.2022 pazartesi günü “Kesişme:İyi ki Varsın Eren” isimli sinema filmine katılım sağladı.

Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından “Yarı yıl tatilinde sporcularımızın verimli bir tatil geçirmelerini sağlamak adına kültürel,sosyal ve sportif faaliyetlerimiz sürecektir.” açıklaması yapıldı.

“İyi ki varsın Eren” sinema filmi;Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017’de teröristlere kahraman Mehmetçiğin girdiği çatışmada şehit olan genç kardeşimiz Eren Bülbül ve Vatansever Kahraman Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in öyküsünü anlatıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL