Edirne Haberleri Siyaset SonDakika Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 437

İNCE, 6 TEMMUZ’DA EDİRNE’DE

18 Mayıs 2021 tarihinde Cumhurbaşkanı adayı ve eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, tarafından kurulan “Memleket Partisi” teşkilatlandırma çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’de teşkilatını ilk kuran illerden olan Edirne Memleket Partisi İl Başkanlığının..

İNCE, 6 TEMMUZ’DA EDİRNE’DE

18 Mayıs 2021 tarihinde Cumhurbaşkanı adayı ve eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, tarafından kurulan “Memleket Partisi” teşkilatlandırma çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye’de teşkilatını ilk kuran illerden olan Edirne Memleket Partisi İl Başkanlığının açılışını yapmak üzere Genel Başkan Muharrem İnce’nin 06 Temmuz 2021 Salı günü saat 14.00’da Edirne’ye gelerek İl Başkanlığını açılışını yapacağı öğrenildi.

“Memleket Partisi” Uzunköprü İlçe Başkanı olarak atanan Veteriner Hekim İnanç Sülüş, Genel Başkan Muharrem İnce’nin 06 Temmuz 2021 Salı günü saat 14.00’da Edirne’ye geleceğini, kendisini programı müsait olduğu takdirde de Uzunköprü’ye getirmek istediklerini ifade etti.

“Memleket Partisi” Uzunköprü Kurucu İlçe Başkanı İnanç Sülüş, Genel Başkan Muharrem İnce’nin programınla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “İl Başkanlığımız tarafından İlçe Başkanlığı görevi mazbatası bizlere verildikten sonra, arkadaşlarımızla birlikte “Memleket Partisini” ilçemiz ve ilimizde örgütlenmek adına yoğun bir mesai harcıyoruz. Bu çalışmalar tüm Türkiye’de aynı şekilde devam ediyor. Genel Başkanımız Muharrem İnce, tüm ülkeyi gezerek İl Başkanlıklarımızın açılışını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Genel Başkanımız 06 Temmuz 2021 Salı günü saat 14.00’da Edirne’mizde olacak ve Edirne’lilere seslenecek.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL