Edirne Haberleri Siyaset Okuma Sayısı: 139

İMAMOĞLU’DAN,GENCAN AKIN’A TAM DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Başkanı Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, Silivri’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile biraraya geldi. İmamoğlu buluşmada, “İstanbul olarak, İstanbul Belediyesi ve İstanbul Belediye..

İMAMOĞLU’DAN,GENCAN AKIN’A TAM DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Başkanı Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, Silivri’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile biraraya geldi. İmamoğlu buluşmada, “İstanbul olarak, İstanbul Belediyesi ve İstanbul Belediye Başkanı olarak bütün gayretimizle Filiz başkanımızın yanında olacağız” dedi.Dün sabah saatlerinde Emekçi Kadınlar Pazarı”nda üretici kadınlarla biraraya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Başkanı Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, buradaki programının ardından Silivri’ye geçerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile buluştu.

Başkan İmamoğlu buluşmada yaptığı konuşmada Filiz Gencan Akın’a desteğini açıkladı. İmamoğlu, “Filiz başkanımla buluştuk, Edirne’yi dertleştirdik ve Edirne ile ilgili yol haritası üzerine konuştuk. Filiz başkanımın enerjisini muhteşem buldum. Çok iyi bir süreç bir kadın Belediye Başkanı olarak Edirne’yi beklediğimi düşünüyorum. Geçmiş dönemlerde Recep başkanımıza güzel hizmetler için teşekkür ederiz. Bundan sonra güçlü bir şekilde bayrak devir alacak olan Filiz başkanımızın kadının gücünü, kadının erdemini Edirne’ye yansıtacak. Ben İstanbul olarak, İstanbul Belediyesi’nin ve İstanbul Belediye Başkanı olarak bütün gayretimizle ilerleme sürecinde Filiz başkanımızın yanında olacağımızı, onunla çok değerli işler üretebileceğimizi konuştuk. Biz onun yanındayız. Edirne benim için çok değerli. Trakya benim için çok değerli” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL