Ekonomi Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 363

İLÇEMİZDE SPORTİF YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR.

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ilçemizde yatırımları devam edenspor tesislerimizin yapımında sona gelinmiş olup sahalarımız %90 oranında tamamlanmıştır. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü kontrolünde sahalar haftalık olarak gezilerek yerinde incelenmektedir…

İLÇEMİZDE SPORTİF YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR.

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ilçemizde yatırımları devam edenspor tesislerimizin yapımında sona gelinmiş olup sahalarımız %90 oranında tamamlanmıştır. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü kontrolünde sahalar haftalık olarak gezilerek yerinde incelenmektedir. Bakanlığımızın yatırımları kısa süre içerisinde okullarımızda faaliyete geçecektir.

İlçe Müdürlüğümüz sportif faaliyetlerinde, okul sporları etkinliklerinde ayrıca Valiliğimizin desteklediği ve takip ettiği ‘’Mahalleden Sahaya Sporla Hayata’’ projelerinde ve diğer faaliyetlerde kullanılmak üzere aktif hale geçecektir.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kerem Göker KOÇAK açıklamasında ‘’İlçemizde tesisleşme çalışmaları kapsamında Uzunköprü Anadolu Lisesi’neçok amaçlı saha (Basketbol-Voleybol-Tenis), Hüseyin Çorum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne halı saha tesisi, Çöpköy’e halı saha tesisi ve çok amaçlı saha (Basketbol-Voleybol-Tenis), Kırcasalih’e halı saha tesisi kazandırılmıştır. Projelerin gerçekleşmesinde desteği ve emeği olan tüm büyüklerimize şükranlarımızı sunar, teşekkür ederiz’’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL