Asayiş Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 343

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, ŞUBAT AYI ÇALIŞMALARINI PAYLAŞTI

İlçe Emniyet Müdürlüğü, Şubat ayı çalışmalarını paylaştı Uzunköprü Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü, son dönemde aylık olarak yapılan çalışmalara yönelik olarak başlatmış olduğu bilgilendirmelerine devam ediyor.     Başta, asayiş ve..

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, ŞUBAT AYI ÇALIŞMALARINI PAYLAŞTI

İlçe Emniyet Müdürlüğü, Şubat ayı çalışmalarını paylaştı

Uzunköprü Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü, son dönemde aylık olarak yapılan çalışmalara yönelik olarak başlatmış olduğu bilgilendirmelerine devam ediyor.

 

 

Başta, asayiş ve suçlular mücadeleye yönelik yapılan çalışmaların paylaşıldığı bilgilendirme notunda şu ifadelere yer verildi; “2022 yılı şubat ayı içerisinde polis sorumluluk sahasında yapılan çalışmaların paylaşıldığı bilgilendirme notunda şu ifadelere yer verildi; toplam 30 şahıs yakalanmış, adli mercilere teslim edilen bu şahıslardan 16 tanesi ‘ tutuklanmıştır.tutuklanan şahıslardan biri 15 yıl, 2 si 9 yil, biri 6 yıl, 2 si 4 yil, 3 u 3 yıl üzerinde hapis cezası ile aranmaktadır

Madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında;

Şubat  ayı içerisinde 5 farklı tarihte yapılan operasyon ve aramalarda  Toplam 12 şüpheli şahsın ev iş yeri araç ve üzerlerinden farklı cins ve miktarlarda metaamfetamin,  ve bonzai türünde  uyuşturucu madde ve bu maddelere ait düzenekler ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheli şahıslar haklarında hazırlanan fezleke ve suç unsurları ile birlikte adliye sevk edilmişlerdir.

3- Geçmiş tarihlerde ilçemizde meydana gelen faili bilinmeyen hırsızlık vb asayiş olayların aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda 12 olayın şüphelisi 9 şahıs  tespit edilmiştir.

 

4-Yapılan önleyici  aramalarda  değişik suç unsuru suç  aletleri ele geçirilmiştir.

 

İlçemizde asayiş ve huzurun sağlanmasına yönelik çalışmalar devam edecek olup suç ve suçla mücadelede  karşılaşılan olaylarda 112 acil ihbar hattına bilgi verilmesi , ayrıca ilçe emniyet müdürlüğüne ait  0505 318 2251 numaralı hatta (watsapp vb)  görüntülü ve sesli ihbarda bulunulması önem arz etmektedir

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL