Kutlama Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 272

İHTİYAR:”CUMHURİYETİMİZİN 98. YILDÖNÜMÜNÜ BÜYÜK BİR NEŞEYLE, COŞKUYLA KUTLUYORUZ.

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İHTİYAR, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, ‘’29 Ekim 1923 günü temelleri atılan Cumhuriyetimizin 98. yıldönümünü büyük bir neşeyle, coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyet, Türk..

İHTİYAR:”CUMHURİYETİMİZİN 98. YILDÖNÜMÜNÜ BÜYÜK BİR NEŞEYLE, COŞKUYLA KUTLUYORUZ.

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İHTİYAR, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, ‘’29 Ekim 1923 günü temelleri atılan Cumhuriyetimizin 98. yıldönümünü büyük bir neşeyle, coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyet, Türk Milletinin binlerce yıllık tarihinde ulaştığı en muhteşem zirvesidir. Cumhuriyetimizin kuruluş süreci de milli tarihimizin kaydettiği en büyük mücadelelerden biri olmuştur.

Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur. Yüce Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz her zaman tüm gücüyle çalışacaktır.

Cumhuriyetin ilanının 98’inci yılında Türk Devleti’nin kurulması ve var olması için bayraklaşan başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, Yüce Türk Milleti’nin Cumhuriyet Bayramını şahsım ve meclisim adına kutluyorum’’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL