Havsa Haberleri Okuma Sayısı: 548

HAVSA BELEDİYESİNİN FESTİVAL PROGRAMI BELLİ OLDU.

Havsa Belediyesi’nden gazetemize Program ile ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan yazılı açıklamada:21. Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali kapsamında sahne alacak sanatçılar belli oldu. Festival, 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü..

HAVSA BELEDİYESİNİN FESTİVAL PROGRAMI BELLİ OLDU.

Havsa Belediyesi’nden gazetemize Program ile ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.

Yapılan yazılı açıklamada:21. Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali kapsamında sahne alacak sanatçılar belli oldu.

Festival, 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü kortej yürüyüşü ile başlayacak ve   4 Eylül 2022 Pazar günü sona erecek.

 

Festivalde toplam 3 sanatçı sahne alacak. Her gün ücretsiz olarak Festival Alanı’nda düzenlenecek olan konserde 1 Eylül Perşembe günü Sakiler, 2 Eylül Cuma günü Bilal Sonses ve 3 Eylül Cumartesi günü Cengiz Kurtoğlu sahne alacak.

 

31 Ağustos Çarşamba günü kortej yürüyüşü ile başlayacak olan Festivalde, Havsa Belediyesi Halk Oyunları topluluğu, Bosna-Hersek, Sarıyer Belediyesi, Kuzey Kıbrıs ve Edirne Modern dans topluluklarının gösteriler yapacak. Sergilerin yanı sıra, yemek yarışması, sportif faaliyetler ve çeşitli çocuk etkinlikleri düzenlenecek.

 

Kortej yürüyüşü ile başlayacak olan festival, Havsa’nın gerek tarımsal, gerek coğrafi, gerekse de kültürel anlamda tanıtımında büyük rol oynuyor. Festivale çevre iller dışında yurt dışından da yoğun katılım bekleniyor.

 

Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, “ Milli birlik ve beraberliğimizi, pandeminin tüm olumsuz etkilerini geride bırakarak, coşkuyla ve heyecanla yaşayacağımız 31 Ağustos – 4 Eylül 2022 tarihlerinde düzenleyeceğimiz 21. Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali’mize tüm halkımızı bekliyoruz.” Dedi.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL