Havsa Haberleri Hayvancılık Okuma Sayısı: 331

HAVSA CANLI HAYVAN PAZARI KAPATILDI

Kuzey Marmara Bölgesi’nin en büyük canlı hayvan pazarı olma özelliğini taşıyan Havsa Canlı Hayvan Pazarı, Kurban Bayramı sonrası salgın ve bulaşıcı hastalıklardan korunma amacıyla 29 Temmuz tarihine kadar kapatıldı. Havsa..

HAVSA CANLI HAYVAN PAZARI KAPATILDI

Kuzey Marmara Bölgesi’nin en büyük canlı hayvan pazarı olma özelliğini taşıyan Havsa Canlı Hayvan Pazarı, Kurban Bayramı sonrası salgın ve bulaşıcı hastalıklardan korunma amacıyla 29 Temmuz tarihine kadar kapatıldı.

Havsa Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Havsa Canlı Hayvan Pazarı’nın, 29 Temmuz tarihine kadar kapatıldığı açıklandı. Kuzey Marmara Bölgesi’nin en büyük canlı hayvan pazarı olma özelliğini taşıyan Havsa Canlı Hayvan Pazarı’nın kapatılma sebebi, Kurban Bayramı sonrası ili salgın ve bulaşıcı hastalıklardan korumak olduğu açıklandı. Yapılan paylaşımda; “Canlı Hayvan Pazarımız kapatılmıştır. Kurban Bayramı sonrasında ilimizi salgın ve bulaşıcı hastalıklardan korumak amacıyla Canlı Hayvan Pazarımız 29 Temmuz 2023 tarihine kadar kapatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Kapatılan pazarın 29 Temmuz 2023 tarihinde tekrardan kullanıma açılacağı da açıklandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL