Siyaset Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 220

HAMDİ YILMAZ BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

2024 Türkiye yerel seçimleri, Türkiye’deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerdir. Seçim sonucunda belediye başkanları, büyükşehir belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri,..

HAMDİ YILMAZ BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

2024 Türkiye yerel seçimleri, Türkiye’deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerdir. Seçim sonucunda belediye başkanları, büyükşehir belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlenecektir.

 

Bu kapsamda Zafer Partisi’nin Uzunköprü Belediye Başkanı olarak açıklanan Hamdi Yılmaz seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor.Yılmaz çalışmaları kapsamında 8 Mart Kadınlar günü dolayısıyla ilçemiz kadın vatandaşlarına bir kahvaltı etkinliği düzenleyecek ve ayrıca başkan adaylığını açıklayacak.Konu hakkında gazetemize konuşan Zafer Partisi Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Hamdi Yılmaz; “Kadınlarımız için önemli bir gün olan bugünde kadınlarımızla beraber olacağız.Tüm kadınlarımızı programımıza bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.Program 9 Mart 2024 Cumartesi günü saat 10:00’da Kardelen Kır Bahçesi’de gerçekleştirilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL