Eğitim Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 534

HALE EKİM BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ.

Uzunköprü Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Antalya’da gerçekleşen ve İngilizce Öğretmeni ve e Twinning Edirne İl Koordinatörü Hale Ekim’in katıldığı konferansta başarıyla temsil edildi. eTwinning Türkiye Ulusal destek..

HALE EKİM BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ.

Uzunköprü Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Antalya’da gerçekleşen ve İngilizce Öğretmeni ve e Twinning Edirne İl Koordinatörü Hale Ekim’in katıldığı konferansta başarıyla temsil edildi.

eTwinning Türkiye Ulusal destek servisi tarafından, 17-19 Şubat 2022 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen eTwinning 11. Ulusal Konferansına Edirne ilini temsilen Edirne İl Koordinatörü ve Mimar Muslihiddin MTAL İngilizce Öğretmeni Hale Ekim, İlhami Ertem Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Sema Karakuş, Şehit Nefize Çetin Özsoy Bilsem, Sınıf Öğretmeni Ayşe Gül Usluer ve Keşan Anadolu Lisesi Kimya Öğretmeni Hayriye Aydın katılım sağladığı belirtildi.

Gerçekleşen eTwinning Türkiye Ulusal destek servisi hakkında Sopsyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunan Uzunköprü Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mesut Kaya “2016 yılından beri okulumuzu eTwinning projelerinde Uluslararası ve Ulusal alanda başarıyla temsil eden İngilizce öğretmenimiz ve eTwinning Edirne İl Koordinatörü Hale Ekim’i tebrik eder başarılarının devamını dileriz” Paylaşımına yer verdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL