Edirne Haberleri Köy Haberleri SonDakika Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 455

GAYTANCIOĞLU’DAN UZUNKÖPRÜ ÇIKARMASI!

CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu,geçtiğimiz gün Uzunköprü’deydi.Gaytancıoğlu’na CHP Uzunköprü İlçe Başkanı Muammer Çetiner,İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Sarıgül ve Yaşar Sasa eşlik etti. Ziyaretleri sırasında Eskiköy, Kiremetçisalih,Kadıköy,Hamidiye,Kırköy,Maksutlu,Gazihalil,Alıç, Karapınar,..

GAYTANCIOĞLU’DAN UZUNKÖPRÜ ÇIKARMASI!

CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu,geçtiğimiz gün Uzunköprü’deydi.Gaytancıoğlu’na CHP Uzunköprü İlçe Başkanı Muammer Çetiner,İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Sarıgül ve Yaşar Sasa eşlik etti.

Ziyaretleri sırasında Eskiköy, Kiremetçisalih,Kadıköy,Hamidiye,Kırköy,Maksutlu,Gazihalil,Alıç, Karapınar, Altınyazı,Çiftlikköy,Kurduköy,Gemiciköy,Çalıköy,Karayayla köylerinde vatandaşlarla buluşan Gaytancıoğlu ve beraberindeki heyet köy halkının ve çiftçilerin dertlerini dinledi.

 

ŞEHİRLERARASI OTOGARI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Uzunköprü’de  de bir dizi ziyarette bulunan Gaytancıoğlu,önümüzdeki gün ilk kazmanın vurulduğu ve Aralık ayında faaliyete geçmesi planlanan “Uzunköprü Şehirlerarası Terminali” hakkında da yetkililerden bilgi aldı.

 

MUHTARLAR DERNEĞİ’NE ZİYARET!

Gaytancıoğlu, Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Önder Kuruşar ve köy Muhtarlarımızı İl Genel Meclis üyemiz Ahmet Sarıgül ve İlçe Yöneticimiz Savaş Özen ile birlikte Uzunköprü Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği’ni ziyaret etti.Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gaytancıoğlu paylaşımda;” Muhtarlarımızın sorunlarını dinledik ve çözümleri hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Muhtarlarımızın taleplerini Meclis gündemine taşıyacağım.” ifadelerine yer verdi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL