Edirne Haberleri Eğitim SonDakika Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 650

GALATASARAY ARADIĞI WONDERKİDİ UZUNKÖPRÜ’DE BULDU!

Uzunköprü Masterlar Spor Kulübü’nde yaklaşık 7 yıldır futbol eğitimi alan, 2 yıl önce de Galatasaray Spor Kulübü’nün alt yapısında antrenmanlara çıkmaya başlayan Boray Arda, sonunda yuvadan uçarak sarı-kırmızılıların yeni Arda’sı..

GALATASARAY ARADIĞI WONDERKİDİ UZUNKÖPRÜ’DE BULDU!

Uzunköprü Masterlar Spor Kulübü’nde yaklaşık 7 yıldır futbol eğitimi alan, 2 yıl önce de Galatasaray Spor Kulübü’nün alt yapısında antrenmanlara çıkmaya başlayan Boray Arda, sonunda yuvadan uçarak sarı-kırmızılıların yeni Arda’sı oldu.
Uzunköprü Masterlar Spor Kulübü, Boray Arda’nın Galatasaray’a transferini sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşımla “Boray Arda’mız yuvadan uçtu” diyerek duyurdu. Boray Arda’nın Galatasaray Kulübü’nün önündeki fotoğrafını da paylaşan Uzunköprü Masterlar Spor Kulübü, yaklaşık 7 yıldır birlikte oldukları öğrencisinin transferine ilişkin şunları yazdı:
“Yaklaşık 7 senedir bizimle beraber olan 2 sene öncede Galatasaray Spor Kulübü ile antrenmanlara çıkmaya başlayan gözbebeğimiz Boray Arda’mız bugün itibariyle Galatasaray Spor Kulübü’nün lisans evrakları için kulübümüzle iletişime geçmesi ile beraber Galatasaray’a transferi kesinlik kazanmıştır.. Gözbebeğimiz Boray Arda’mıza çıktığı bu yolda başarılar dileriz. Çok özleyeceğiz çok

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL