Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 435

ENGELSİZ YAŞAM EVİ’NDE ÇALIŞMALAR EN YAKIN ZAMANDA BAŞLIYOR

Uzunköprü’de engelli vatandaşlara ve kadınlara faaliyet gösterecek olan “Uzunköprü Belediyesi Engelsiz Yaşam Evi ve Kadın Faaliyet Evi” projesinde işe başlandı.İlçemiz Atatürk Mahallesi Çelikler Sokak’ta yer alan çocuk parkına kurulacak olan..

ENGELSİZ YAŞAM EVİ’NDE ÇALIŞMALAR EN YAKIN ZAMANDA BAŞLIYOR

Uzunköprü’de engelli vatandaşlara ve kadınlara faaliyet gösterecek olan “Uzunköprü Belediyesi Engelsiz Yaşam Evi ve Kadın Faaliyet Evi” projesinde işe başlandı.İlçemiz Atatürk Mahallesi Çelikler Sokak’ta yer alan çocuk parkına kurulacak olan projenin 160 iş günü içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Proje için 11 Mayıs 2022 Tarihinde ihaleye çıkılmıştı.Projenin 12 Kasım 2022 Günü tamamlanarak faaliyete girmesi bekleniyor. Belediye Meclisi son toplantısında Engelsiz Yaşam Evi ve Çocuk Kreşi için kredi çekilmesi amaçlı yapılan oylama İYİ Parti ve AK Parti’li Belediye Meclis Üyeleri tarafından RED oyu verilmiş,ancak Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ın oyuyla kabul edilmişti.

 

Özlem Becan,geçtiğimiz Mayıs ayında Engelsiz Yaşam Evi ile alakalı yaptığı açıklamada;” Biz bu yola ailem Uzunköprü’mün bizlere olan inancı, sevgisi ve güveninden aldığımız güçle çıktık. Aynı güçle halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz.Sevgi ile birlikte olduğumuz sürece aşamayacağımız engel olduğuna inanmıyorum. Hepimize göre zor bir hayat geçiren engelli çocuklarımızın ailelerinin söz verdiğimiz gibi her zaman yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. İlçe Başkanlığın döneminde annelerimizin bizzat benden talep ettikleri ‘Engelsiz Yaşamevi’ projemizi hayata geçireceğiz. Alanlarında uzman eğitmenlerimiz ve gönüllü vatandaşlarımızdan oluşacak ekibimizle birlikte ailelerimizin çocuklarını gönül rahatlığı ile emanet edebilecekleri ve çocuklarımızın da kendilerini evlerinde hissedecekleri bir alanı şehrimize kazandırmış olacağız. Yani hayatın önündeki engelleri kaldırmış olacağız.” demişti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL