Edirne Haberleri Ekonomi Okuma Sayısı: 230

EDİRNE’DE PİDE FİYATI 20 TL

İftar sofralarının baş tacı olarak görülen pidelerin de fiyatı merak konusu oldu. Pide fiyatları da her şeyde olduğu zam mağduru oldu. Geçtiğimiz yıl 300 gram sade pide 10 liraya satılırken..

EDİRNE’DE PİDE FİYATI 20 TL

İftar sofralarının baş tacı olarak görülen pidelerin de fiyatı merak konusu oldu. Pide fiyatları da her şeyde olduğu zam mağduru oldu. Geçtiğimiz yıl 300 gram sade pide 10 liraya satılırken Ramazan pidesi bu yıl hem küçüldü hem zamlandı. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Ramazan pidesinin 250 gramının 15 liradan satılacağını açıkladı.Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, pidenin kilogram fiyatının 60 lira olacağını söyledi.

EDİRNE’DE PİDE 20 TL

Edirne’de vatandaşlar Ramazan ayına az bir süre kala tüketeceği ürünlerin fiyatlarını araştırmaya başladı. İftar sofralarında en çok tüketilen ürün olan pide de bunlardan bir tanesi.Edirne Fırıncılar Derneği Başkanı Yılmaz Cambaz’dan alınan bilgiye göre Edirne’de 350 gram sade pide 20 TL’den satılacak. Malzemeli pide isteyen vatandaşların malzeme için fark ödeyerek pide yaptırabileceği belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL