Eğitim Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 165

DİNÇ MÜDÜRDEN UTSO VE UZTB ZİYARET

Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yeni atanan İlhan DİNÇ, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKALIN’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette proje okulu Uzunköprü Mimar Muslihiddin Mesleki ve..

DİNÇ MÜDÜRDEN UTSO VE UZTB ZİYARET

Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yeni atanan İlhan DİNÇ, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKALIN’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette proje okulu Uzunköprü Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açılan ve açılması planlanan bölümler ve gelecekleri hakkında değerlendirmeler yapılarak Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası ve Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki iş birliklerinin artarak devam etmesi hususunda görüş birliğine varıldı.

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akalın,Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan DİNÇ’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder,yeni görevinin hayırlı olmasını dileriz.’’Dedi.

 

Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Dinç ilçe genelinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine yönelik işbirliğini arttırmak adına ziyaretlerine devam ediyor. Dinç son olarak Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette proje okulu Uzunköprü Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açılan ve açılması planlanan bölümler ve gelecekleri ile Uzunköprü Ticaret Borsasının eğitim yardımları ve burslar hakkında değerlendirmeler yapılarak UZTB ve Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki iş birliklerinin artarak devam etmesi hususunda görüş birliğine varıldığı öğrenildi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL