SonDakika Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 753

ÇÖPKÖY KAVŞAĞI 5 GÜN SÜREYLE KAPATILDI!

İlçemizde yapımı devam eden Uzunköprü Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin inşaatı hız kesmeden sürüyor.Daha önce bağlantı yolu olarak Çöpköy Kavşağı açıklanan yolda çalışmalar başladı.Bu nedenle Çöpköy Kavşağı 20 Ekim 2021 tarihinden itibaren,25..

ÇÖPKÖY KAVŞAĞI 5 GÜN SÜREYLE KAPATILDI!

İlçemizde yapımı devam eden Uzunköprü Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin inşaatı hız kesmeden sürüyor.Daha önce bağlantı yolu olarak Çöpköy Kavşağı açıklanan yolda çalışmalar başladı.Bu nedenle Çöpköy Kavşağı 20 Ekim 2021 tarihinden itibaren,25 Ekim 2021 Pazartesi gününe  kadar  kullanıma kapatıldı.

Uzunköprü Belediyesi’nden yapılan açıklamada;”Belediyemizce yapımına devam edilen yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali bağlantı yolunun yapım çalışmasına başlanmıştır.

Bu sebep ile trafik güvenliğimizi sağlamak adına 25 Ekim Pazartesi gününe kadar Çöpköy Kavşağı trafiğe kapalı olacaktır.Değerli vatandaşlarımıza duyurulur.” İfadelerine yer verildi.

 

İlçemiz Atatürk Mahallesi 1331 ada 1 parselde inşa edilecek olan terminalin 1157 m2 kapalı alanda “Uzunköprü Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminali içerisinde 12 yazıhane (bilet satış ofisi), 4 işyeri, 1 kafeterya, 1 büfe, yolcu bekleme alanı, mescit, bebek bakım odası, personel odası, bay, bayan ve engelli wc, 2 depo alanı, enerji ve jeneratör odaları, iklimlendirme odası, 20 ton kapasiteli su deposu, zabıta kontrol noktası, emanet odası ve danışma bölümlerinden oluşmaktadır. Ayrıca açık alanlarında 2200 m2’lik 13 adet otobüs peronu ve çıkış noktası güvenliği, 1700 m2 otopark alanı ve taksi durağı, 270 m2 cep şeklinde minibüs durağı ve atık getirme merkezinden oluşmaktadır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL