ÇİFTÇİ EĞİTİM TOPLANTILARI KÖYLERİMİZDE GÜNDÜZ VE GECE OLMAK ÜZERE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR.

Uzunköprü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, 2021 yılı eğitim faaliyetleri çerçevesinde başlatılan Çiftçi eğitim toplantıları köylerimizde gündüz ve gece olmak üzere gerçekleştiriliyor. Uzunköprü İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak..

ÇİFTÇİ EĞİTİM TOPLANTILARI KÖYLERİMİZDE GÜNDÜZ VE GECE OLMAK ÜZERE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR.

Uzunköprü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, 2021 yılı eğitim faaliyetleri çerçevesinde başlatılan Çiftçi eğitim toplantıları köylerimizde gündüz ve gece olmak üzere gerçekleştiriliyor.

Uzunköprü İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak Esen’in de bizzat katıldığı eğitim toplantılarından çiftçilerimize tarımsal destekler, yapılabilecek projelerle ilgili tarımsal faaliyetler konularında bilgi veriliyor.

Gerçekleştirilen eğitim toplantıları kapsamında İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak Esen Uzunköprü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabından yaptığı bilgilendirme açıklamasında;“Uzunköprü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, olarak 2021 yılı eğitim faaliyetleri çerçevesinde yeni tarımsal teknolojilerin çiftçilerimize ulaştırılmasını sağlamak, tarımsal destekler hakkında bilgi vermek, yapılabilecek projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak,ve çiftçilerimizin talep ettiği diğer tarım ve hayvancılık konularında çiftçilerimizi bilgilendirmek amacıyla gece eğitimleri düzenliyoruz.

 

İlçemizde devam etmekte olan gece eğitim toplantılarımızda Karayayla Köyünde İl Müdürlüğümüzden Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürümüz Sayın Nadi AYGEN tarafından üreticilerimize buğday tarımı hakkında sunum yapılmıştır.

Süleymaniye Köyünde teknik personellerimiz tarafından gece eğitimi yapılmıştır.

Şube Müdürümüz Sayın Nadi AYGEN ‘e ve toplantılarımıza katılan çiftçilerimize teşekkür ederiz.

 

 

Müdür Esen açıklamalarının devamında Gündüz yapılan çiftçi toplantılarında kahvehanelerde bulunan çiftçilerimize bilgilendirme toplantıları yapıyoruz ancak üretim sezonlarında çiftçilerimiz genellikle arazide olduğu için yeterli  kitleyi ulaşamayabiliyoruz. Bu yüzden gece eğitimleri düzenleyip daha geniş kitleleri bilgilendirme amacındayız. Yaptığımız eğitimler bazı köylerimizde gündüz eğitimi bazı köylerimizde de gece eğitimi şeklinde devam edecek. Vatandaşlarımız eğitimlerde istediği her konuda arkadaşlarımıza sorularını yöneltebilir, aklına takılan soruları aydınlığa kavuşturabilir. Katılan ve bizleri dinleyen üreticilerimize teşekkür ederiz” Paylaşımına yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL