Edirne Haberleri Siyaset Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 459

CHP KADIN KOLLARININ DAYANIŞMA KAHVALTISI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Kahvaltı 31 Ekim 2021 Pazar günü saat 10.00’da Uzunköprü Belediye Cumhuriyet Parkı’nda gerçekleşti. Kahvaltıya Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan,CHP Uzunköprü İlçe Başkanı Muammer Çetiner, CHP Uzunköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı..

CHP KADIN KOLLARININ DAYANIŞMA KAHVALTISI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Kahvaltı 31 Ekim 2021 Pazar günü saat 10.00’da Uzunköprü Belediye Cumhuriyet Parkı’nda gerçekleşti. Kahvaltıya Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan,CHP Uzunköprü İlçe Başkanı Muammer Çetiner, CHP Uzunköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Duriye Sezer,CHP Kadın Kolları İl Başkanı Çiğdem Gegeoğlu,CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Reyhan Güzel,CHP Havsa ve Kırcasalih Kadın Kolları ve çok sayıda kadın katıldı.

Kahvaltıda konuşan CHP Edirne Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Gegeoğlu;”Böyle güzel bir günde katıldığınız için teşekkür ediyorum. Kısacık duyuru niteliğinde sizlere bir şey hatırlatmak istiyorum;CHP Kadın Kolları’nın “Yaşam Hak” diye bir projesi var arkadaşlar.Lütfen çok dikkatli dinleyin,çünkü “Yaşam Hak” Projesi,kadının cinsel istismar ve taciz davalarıyla ilgili kadına şiddetle ilgili bir proje.Aslında bu projenin her biriniz birer üyesisiniz.444 82 85 numaralı telefondan 7/24 bir yakınınız olabilir,mahalleden komşunuz olabilir hiç önemli değil,biz bu konuda hukuki destek veriyoruz.Lütfen bu numarayı aklınıza yazın.Bu numaradan sadece mağdurlar değil,destek almak istediğiniz her konuda bağlantıya geçebilirsiniz.Bizler bu hattan sizlere yardım ediyoruz.Buradan da bir müjde vereyim geçen hafta ilk defa,projemiz kapsamında  Edirne Barosu ile bir anlaşma imzalanması konusunda mutabakat sağladık.Önümüzdeki hafta da Edirne Barosu,Edirne Ticaret Odası ve Edirne Tabip Odası ile imzaları atacağız.Bu projenin protokol anlamında Edirne ayağını tamamlayacağız.Çok kıymetliyiz ve kadına şiddetle ancak bir arada durursak mücadele edebiliriz.” Sözlerine yer verdi.

 

 

CHP Uzunköprü Kadın Kolları Başkanı Duriye Sezer;“Yaklaşık 2 senedir pandemi nedeniyle bir araya gelemeyen kadın üyelerimizle bir araya gelmek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına “Dayanışma Kahvaltısı” ismini verdiğimiz kahvaltımıza hepiniz hoş geldiniz. Bizleri kırmayarak katılım sağladığınız için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan;”Hepiniz CHP Kadın Kolları Uzunköprü İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu dayanışma toplantısına hoş geldiniz. Çiğdem başkanımın da dediği gibi,  sizlerle beraber olmak çok güzel. Hepinizin gözünde bir ışık, gülüşünde bir umut… Bu da güzel günlere hazırlandığımızın habercisidir diyelim. Corona sürecinde çok ayrı kaldık, evlere kapandık. Fakat çok özlemişiz birbirimizi.Evet corona süreci çok zorlu geçti.Fakat memlekette sadece corona sıkıntısı yoktu,memleketi nerden tutsanız neresinden tutsanız elinizde kalıyor.Özellikle ağır ekonomik koşullarla sınav veriyoruz.Aslında en büyük sınavı kadınlarımız veriyor.Akşam ne yemek pişirileceğini,sofraya ne konacağını kadınlar düşünüyor.” İfadelerine yer verdi.

Kahvaltı katılımcılar arasında yapılan çekiliş ile sona erdi.Çekiliş ile katılımcılara Atatürk portresi hediye edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL