Edirne Haberleri Siyaset Okuma Sayısı: 106

CHP İPSALA ADAY TANITIM TOPLANTISI YAPILDI VE SEÇİM OFİSİ AÇILDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İpsala  Aday Tanıtım Toplantısı ve Seçim Ofisi açılışı gerçekleşti. Saat 12.00 sıralarında başlayan aday tanıtım toplantısı ve seçim ofisi açılışına CHP Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,Meriç..

CHP İPSALA ADAY TANITIM TOPLANTISI YAPILDI VE SEÇİM OFİSİ AÇILDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İpsala  Aday Tanıtım Toplantısı ve Seçim Ofisi açılışı gerçekleşti.

Saat 12.00 sıralarında başlayan aday tanıtım toplantısı ve seçim ofisi açılışına CHP Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,Meriç Belediye Başkanı Erol Dübek, Beğendik Belediye Başkanı Muhammed Örnek, Küplü Belediye Başkanı Gökmen Altay,Yenimuhacır Belediye Başkan adayı Tamer Kıral, Keşan Belediye Başkan adayı Mehmet Özcan, CHP Edirne  İl Başkanı Samet Kahraman  ve partililer katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende İpsala İlçe Başkanı Mıstık Ak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman ve DSP İle Başkanlığı görevinde istifa eden Adem Günay konuşma gerçekleştirdiler. Atatürk Meydanı’nda gerçekleşen aday tanıtımından sonra topluca Bayrambey Mahallesi’nde bulunan seçim ofisi açılışı gerçekleşti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL