Edirne Haberleri Ekonomi Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 714

CEVİZLİ BAHÇE’NİN 2021 CEVİZ HASADI GENİŞ KATILIMLI BİR ETKİNLİKLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İHTİYAR, UTSO üyesi Akbey Tarım Ürünleri Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Uzunköprü Şubesi- CEVİZLİBAHÇE sahibi ve Ceviz Üreticiler Derneği..

CEVİZLİ BAHÇE’NİN 2021 CEVİZ HASADI GENİŞ KATILIMLI BİR ETKİNLİKLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İHTİYAR, UTSO üyesi Akbey Tarım Ürünleri Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Uzunköprü Şubesi- CEVİZLİBAHÇE sahibi ve Ceviz Üreticiler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı HAKHAN’ ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ceviz hasadı etkinliğine katılım sağladı.

Etkinliğe Edirne Valisi Ekrem CANALP, Uzunköprü Kaymakamı Hakan Yavuz ERDOĞAN’ın yanı sıra birçok misafir ile birlikte yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

İsmail Hakkı HAKHAN yapmış olduğu açıklamada, ’’ bizler Ceviz Üreticiler Derneği olarak, TÜRKİYE’NİN ÜRETİMİ CEVİZİN YERLİSİ, CEVİZİN LEZZETLİSİ sloganıyla çıktığımız yolda, yerli ceviz üretimini ve yerli ceviz tüketimini arttırıcıfaaliyetler içerisindeyiz. Bu kapsamda; bozuk orman arazilerinin ceviz bahçelerine dönüştürülerek ekonomiye kazandırılmasının önemine vurgu yapmak ve yerli ceviz üretimine dikkat çekmek amacıyla bu etkinliği düzenledik. Bu vesileyle etkinliğimize katılım sağlayan değerli protokolümüze ve değerli misafirlerimize çok teşekkür ederiz.’’ dedi.

Etkinlik daha sonra ceviz bahçelerinin gezilmesi, temsili ceviz hasadı yapılması, üretim ve depolama tesislerinin gezilmesiyle son buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL