Asayiş Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 1.222

ÇELTİK FABRİKASINDAN 300 BİN LİRALIK GIDA MALZEMESİ ÇALDILAR!

Hür Gazete haber merkezinin edindiği bilgiye göre,6 Ocak 2022 Perşembe günü 01:30 sıralarında Emniyet güçlerinin şüpheli olarak tespit ettiği Anadol marka araç Kadın Doğum kavşağında durdurdu.   Emniyet güçlerinin Anadol..

ÇELTİK FABRİKASINDAN 300 BİN LİRALIK GIDA MALZEMESİ ÇALDILAR!

Hür Gazete haber merkezinin edindiği bilgiye göre,6 Ocak 2022 Perşembe günü 01:30 sıralarında Emniyet güçlerinin şüpheli olarak tespit ettiği Anadol marka araç Kadın Doğum kavşağında durdurdu.

 

Emniyet güçlerinin Anadol marka araç Kadın Doğum kavşağında PTS den giriş yaptığını ve çekme belgeli olduğunu, bu aracın PTS görüntülerine baktığında yüklü olduğu ve şüpheli olduğu bilgisini aktarmış, yapılan çalışmalarda bahse konu aracın park halinde olduğu ve çeltik fabrikası malzemelerinin bir kısmının araçta bir kısmının ise indirilmiş olduğu görülmüş, aracı kullanan şahıs ve ya şahıslara rastlanılmamış ve bahse konu malzemelerin Veysel Aksoy gıda firmasına ait olduğu anlaşılmıştır.

 

müşteki kendisine gösterilen çalınan malzemelerin sahibi olduğunu, bu iş yerine ait olduğunu ve malzemelerin tahminin değerinin 300.000 TL olduğunu şikayetçi olduğunu beyan etmiştir.  Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL