Köy Haberleri Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 548

BETON YOL ÇALIŞMASI BAŞLADI

  Cumhuriyet Halk Partisi Uzunköprü İl Genel Meclis üyeleri Yaşar Sasa ,Ahmet Sarıgül,  ve Mustafa Üstün çalışmalarına geçtiğimiz gün başlayan Kadıköy ve Gazihalil Köyü beton yol çalışmalarını yerine inceleyerek Çalışmalar..

BETON YOL ÇALIŞMASI BAŞLADI

 

Cumhuriyet Halk Partisi Uzunköprü İl Genel Meclis üyeleri Yaşar Sasa ,Ahmet Sarıgül,  ve Mustafa Üstün çalışmalarına geçtiğimiz gün başlayan Kadıköy ve Gazihalil Köyü beton yol çalışmalarını yerine inceleyerek Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

 

İl genel meclis üyeleri çalışmalar hakkında aldıkları bilgilerden sonra Sosyal Medya hesaplarından  beton yol çalışmaları hakkında  bir açıklamada bulundular.

 

 

Yapılan açıklamada: Kaynakların rasyonel paylaşımı ve kullanımı suretiyle, başta toplumun yerel ve ortak nitelikli ihtiyaç ve beklentilerini karşılama adına İl Genel Meclisi olarak 2021 yatırım programına aldığımız bu gün başlanan Kadıköy(Kadıgebren) beton yol yapımı çalışmalarını yerinde inceledik.

Edirne İli Uzunköprü İlçesi Dy-İlt.-Kadıköy (900 Metre) ve Dy.İlt.-Alıç-Gazihalil-Tekirdağ İl Sın (Bayramtepe) (1.200 Metre) Donatılı Yaş Beton Kaplama ile Kaplatılması ihaleyi alan Serin Beton İnş.Taah.İnş.Malz.Hafr.Taş.Gıda San.ve Tic.Ltd.Şti.’tarafından yapılmaya başlandı .

Tonajlı Araçların yolu kullanmasından dolayı beton yol yapımına karar verdiğimiz Kadıgebren yolunda çalışmalar başladı.

Araştırmalarda beton yolun hızlı bir kaplama yöntemi olması, %100 yerli ve uzun ömürlü olması ağır tonajlı araçlara karşı mukavemetli olması ve daha birçok yönden avantajlı olması sebebiyle tercih edilmiştir. Ayrıca yapılan Donatılı yaş beton kaplama ile kamu kaynaklarının daha da etkin, verimli ve yerinde kullanılması sağlanmış olacaktır.

Kadıgebren Muhtarımız Şemsi Mert beton yol çalışması dolayısıyla kapatılan yolun yerine köye ulaşımın baraj yolundan Kırköyden ve Gazihalilden sağlandığını ifade etmiştir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL