Siyaset Uncategorized Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 364

BELEDİYE MECLİSİ 16 MADDEYİ GÖRÜŞTÜ

Uzunköprü Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı 4 Nisan 2023 Salı günü saat 16:00’da Uzunköprü Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Meclis Toplantı Salonunda belediye başkanı Özlem Becan başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis 16 maddeyi..

BELEDİYE MECLİSİ 16 MADDEYİ GÖRÜŞTÜ

Uzunköprü Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı 4 Nisan 2023 Salı günü saat 16:00’da Uzunköprü Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Meclis Toplantı Salonunda belediye başkanı Özlem Becan başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis 16 maddeyi görüşerek karara bağladı.

İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi ve kararının alınması oy birliğiyle kabul edildi.

 

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün yazısı ekinde gelen, Nilüfer AYVAZOĞLU vekili Mustafa TAŞKIN, Hilal BALLI ve İlkay KÖYLÜ’ nün dilekçesinde,  ilçemiz Habibhoca Mahallesi, ada: 362, parsel: 56’ da adlarına kayıtlı taşınmazda “Çeltik Fabrikası” yapmak için plan yapılması konusunun görüşülmesi.:Oy birliğiyle kabul edildi.

 

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün yazısı ekinde gelen, dolu-boş kadro cetvellerinin onaylanması konusunun görüşülmesi.: Oy birliğiyle kabul edildi.

 

NEXT Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında “Karadeniz Havzasında İklim Değişikliğine Uyum Sağlanması ve Eylemlerin Planlaması için Yerel Yönetimlerin İdari Kapasitenin Arttırılması ve Farkındalık Yaratılması” adlı projenin Nisan – Haziran 2023 başvuru kabul döneminde hazırlanmasına, projedeki % 10 eş-finansmanın belediye bütçesinden karşılanması ve proje başvuru sürecinde ihtiyaç duyulan tüm belgelerin imzalanması için Belediye Başkanı Özlem BECAN’a yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.: Oy birliğiyle kabul edildi.

 

NEXT Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında “Yeşil Kentsel Direnç” adlı projenin Nisan – Haziran 2023 başvuru kabul döneminde hazırlanması, projedeki % 10 eş-finansmanın belediye bütçesinden karşılanması ve proje başvuru sürecinde ihtiyaç duyulan tüm belgelerin imzalanması için Belediye Başkanı Özlem BECAN’ a yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.:Oy birliğiyle kabul edildi.

 

NEXT Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında “Karadeniz Havzasında Sürdürülebilir Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Uygulamaları için Sınır Ötesi İşbirliği” projesinin Nisan – Haziran 2023 başvuru kabul döneminde hazırlanmasına, projedeki % 10 eş-finansmanın belediye bütçesinden karşılanması ve proje başvuru sürecinde ihtiyaç duyulan tüm belgelerin imzalanması için Belediye Başkanı Özlem BECAN’ a yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.: : Oy birliğiyle kabul edildi.

 

5393 Sayılı Belediye Kanunu’ nun 33. maddesi gereğince gizli oyla ve 1 yıl süre ile Belediye Encümeni’ne 2 üye seçimi.Encümene seçilen isimler şu şekilde:Edip Can Yayalar,Birsen Çotra

 

5393 Sayılı Belediye Kanunu’ nun 24. maddesi gereğince 1 yıl süre ile görev yapmak üzere, İmar Komisyonu’na 5 üye seçimi.Komisyona seçilen isimler şu şekilde:Ogan Ersoy,Birsen Çotra,Şerafettin Çakır,Hülya Özdemir,Mustafa Ravalı

 

5393 Sayılı Belediye Kanunu’ nun 24. maddesi gereğince 1 yıl süre ile görev yapmak üzere, Plan ve Bütçe Komisyonu’na 5 üye seçimi.Komisyona seçilen isimler şu şekilde:Şerafettin Çakır,Edip Can Yayalar,Birsen Çotra,Hakan Doğan,Mustafa Ravalı

 

5393 Sayılı Belediye Kanunu’ nun 24. maddesi gereğince 1 yıl süre ile görev yapmak üzere, İçkili Yer Bölgesi Tespit Komisyonu’na 5 üye seçimi.Komisyona seçilen isimler şu şekilde:Ertan Erbil İşeri,Ogan Ersoy,Rasim Kapsız,Mehmet Kuruçay,Fatih Yürekdurmaz

 

5393 Sayılı Belediye Kanunu’ nun 24. maddesi gereğince 1 yıl süre ile görev yapmak üzere, Ulaşım Komisyonu’ na 5 üye seçimi.Komisyona seçilen isimler şu şekilde:Ogan Ersoy,Rasim Kapsız,Ertan Erbil İşeri,Hakan Doğan,Recep Fincancı.

 

5393 Sayılı Belediye Kanunu’ nun 24. maddesi gereğince 1 yıl süre ile görev yapmak üzere, Kadın, Aile ve Çocuk Komisyonu’ na 5 üye seçimi.Komisyona seçilen isimler şu şekilde:Rasim Kapsız,Birsen Çotra,Ertan Erbil İşeri,Hülya Özdemir,İsmail Ateş

 

5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 56’ncı maddesi uyarınca, 2022 Yılı Faaliyet Raporu’nun, Belediye Meclisi’nce görüşülmesi.:Oy çokluğuyla kabul edildi.

 

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 25. maddesine göre 03.01.2023 tarih ve 8 sayılı Meclis Kararı ile oluşturulan Denetim Komisyonu’nun hazırlamış olduğu Denetim Komisyonu Raporu’nun, Meclis’in bilgisine sunulması.:Oy çokluğuyla kabul edildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL