Edirne Haberleri Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 416

BECAN’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK!

2 Kasım 2021 tarihinde yapılan Uzunköprü Belediyesi Kasım ayı Olağan toplantısında 3 kulübümüze maddi destek kararı çıktı. Belediye meclisi tarafından oylanan madde sonucu şehrimizin 3 güzide takımı olan Uzunköprü Spor(250.000 ..

BECAN’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK!

2 Kasım 2021 tarihinde yapılan Uzunköprü Belediyesi Kasım ayı Olağan toplantısında 3 kulübümüze maddi destek kararı çıktı. Belediye meclisi tarafından oylanan madde sonucu şehrimizin 3 güzide takımı olan Uzunköprü Spor(250.000  TL),18 Kasım Kurtuluş Spor ve Mesçit Paşa Spor’a 10.000  destek  yapılacak.

Konu hakkında Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında konuşan Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan; Biliyorsunuz ki Uzunköprü Spor’un yönetiminde meclis üyem Fatih’te bulunmakta. Sizlerin ve Uzunköprü halkının desteğiyle ve eski futbolcularımızın yoğun emeği ve ilgisiyle takımı kayyumun eşiğinden aldık diyebiliriz. İlk maçımızı da alnımızın akıyla 3-2 kazandık, devamını diliyoruz elbette. Uzunköprü Spor olduğu gibi tabii ki Uzunköprü’de spor faaliyeti yürüten tüm kulüplerimiz bizim göz bebeğimiz ve onları desteklemekte bizim boynumuzun borcu diye düşünüyorum. Biz Uzunköprü Spor kulübü dışında faaliyet gösteren diğer spor kulüplerine de bu sene de arizi yardımlar yerine tek seferde bir rakam çıkaralım. Hem onlar devamlı belediyeye talepte bulunmazlar, hem de onlara destek oluruz diye düşündük bu sene.İhtiyaç olduğunda biz her anlamda yardım ediyoruz.Elbette ki dediğim gibi bizim vazifemiz de sayılır.Uzunköprü Spor’un başarılarıyla,tüm Uzunköprü’nün gururlanmasını isteriz.İnşallah  da öyle olur,tabii yeri gelmişken  daha önceki açıklamalarda da dediğimiz gibi,daha önce çok daha profesyonel düşünüp yine de meclisimizin onayıyla sağ olsunlar kaymakamlığın da ve sevgili kaymakamımızın da desteğiyle hakikaten çok destek verildi,ama olmayınca olmuyor.Corona talihsizliği de oldu,kanlı canlı da yaşadık.Hep özlenen bir durum vardır,Uzunköprü özüne dönsün,Uzunköprü’lü çocuklarımız oynasın onları da küstürdük,onları da teşvik edelim diye.Böyle bir süreç yaşıyoruz gerçekten,iyi de gidiyor,az önce yönetici ağabeylerimiz de buradaydılar.Bazı şeylerin maddi boyutu çok önemli ama o inanç,o emek,alın teri biraz hakikatten Uzunköprü’lü ruhu istiyor gibi geliyor.İnşallah o sene bu senedir.Ben genç arkadaşlarımız ve yönetici kadromuza güveniyorum.” İfadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL