Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 469

BECAN: BOŞ LAKIRTIYA MEYDAN BIRAKMAM

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan ,3 Mart 2021 Çarşamba günü Belediye Meclis toplantısında basın toplantısı düzenleyerek AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı kadir Bilgin’in kendisine sorduğu sorulara cevap verdi. Başkan Becan,..

BECAN: BOŞ LAKIRTIYA MEYDAN BIRAKMAM

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan ,3 Mart 2021 Çarşamba günü Belediye Meclis toplantısında basın toplantısı düzenleyerek AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı kadir Bilgin’in kendisine sorduğu sorulara cevap verdi.

Başkan Becan, Değerli Uzunköprülüler ve Değerli Basın Mensupları,

Geride bıraktığımız hafta Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanının yaptığı, ne demek ,istediğini pek anlayamadığımız, ama lafı dolandırarak bir şeyleri örtme isteği içinde olduğunu gözlemlediğimiz, ölçüsüz bir takım laflarla dolu basın açıklamasına istinaden toplanmış bulunuyoruz.

 

Okuduğu metin belli ki kişisel kinini gizleyemeyen acemi bir metin yazarı tarafından yazılmış ve son anda eline tutuşturulmuş ya da daha kötüsü metni kendi hazırladıysa yazdığı yazı dahi okuyamamıştır.Öyle ki Uzunköprü’nün en büyük değerlerinden biri olan Ali ÇITAK hocamızın adını bile Recep Çıtak diye okumuştur.

 

Değerli Uzunköprülüler yerel siyasetin amacı hizmet etmek, üretmek, yaşadığın yere değer katmak,  yaşadığın yerin de değerlerini korumaktır. Bu sebeple biz ailem Uzunköprü’m için çalışmaya devam ederken kısır siyasi tartışmaların her zaman dışında kalmaya çalışıyoruz ama bu boş lakırtıya da meydan bırakacağımız anlamına gelmiyor.Çünkü Uzunköprü ve Uzunköprülülerin menfaati bizim için Uzunköprü-Çanakkale arası giden kum kamyonlarından çok daha değerlidir.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin genel siyasette nasıl partimizin ve Genel başkanımızın adı ağızlarından düşmüyorsa yerel siyasette de Ak Parti İlçe Başkanının da Uzunköprü Belediyesi’nin ve benim adım ağızlarından düşmemektedir.Bu artık öyle bir dereceye vardı ki başlarına ne gelse sorumlusu Uzunköprü Belediyesi ve Özlem Becan diyecekler.

 

Bu “Aman bizim düzenimiz bozulmasın da biz her türlü iftirayı atarız” durumu öyle bir hale geldi ki; geçtiğimiz günlerde Belediye Meclis üyesi kardeşimiz Orkan Algül’ün hem partisinden hem de Bld. Meclis üyeliğinden istifa etmesinin sebebinin ben olduğunu söyleyecek kadar çirkinleştiler.

 

Sayın Okran ALGÜL ve aile fertlerinin yapmış olduğu açıklamalarda söylendiği üzere gece yarısından sonra saat 02:30’da İlçe Başkanı ve İlçe yöneticisi Orkan Algül’ün evinin önüne gidiyor ve kendisi darp ediliyor olay emniyet ve adli makamlara intikal ediyor ve Orkan Algül benim yüzümden istifa ediyor öyle mi?

 

İddaa edilen gibi bir şey olsaydı Sayın Orkan Algül sadece Bld. Meclis üyeliğinden istifa ederdi.

 

Basın açıklamasında kendi kabahatini telaşla 30 saniye içinde örtbas etmeye çalışan İlçe başkanına Bülbül Ormanı’nın ortasında sorumlu aramak yerine;belediye meclis üyesinin,hem partisinden hem belediye meclisinden istifa etmesinden sorumlusunu görmek için aynaya bakması yeterlidir.

 

Adalet ve Kalkınma Partisinin İlçe Başkanı, kendi istikbalini korumak adına, acemi ve çikletler içindeki manileri yazsa daha başarılı olacağını düşündüğümüz metin yazarının cümlelerinin arkasına sığınmaya çalışması “Ya Tutarsa Siyasetinden” başka bir şey değildir.

 

Bir ilçe başkanı düşünün ki kendi belediye meclis üyesinin istifasının sorumluluğunu dahi alamıyor.Değerli arkadaşlarım biliyorsunuz ki, bende İlçe Başkanlığı yaptım.Parti örgütlenmesinin başı olmak inanın çok büyük sorumluluktur.Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı,Adalet ve Kalkınma Partisi belediye meclis üyesi istifa ediyor sorumlu ben değilim belediye başkanı diyor.Fıkra gibi değilmi?

 

Orkan kardeşimize ve ailesine de buradan geçmiş olsun dileklerimizi yineliyoruz.Siyaset arenası görüşlerin,fikirlerin tartışıldığı bir yerdir.Kaba kuvvetin kullanılacağı en son yer burasıdır.Ben meclisimde 2 yıl görev yapmış genç kardeşimizin bu tarz bir şeye maruz kalarak istifasını vermesine gerçekten üzüldüm.”Dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL