Edirne Haberleri Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 406

BAŞARILARINI MADALYALARLA TAÇLANDIRDILAR

İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, (4 il) ve Uzunköprü, Lüleburgaz, Çorlu, Hayrabolu (4 ilçe) judo takımlarının katılımlarıyla Tekirdağ Hayrabolu ilçesinde düzenlenen ‘’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Trakya Kupası Judo Turnuvası’’ 155 sporcunun..

BAŞARILARINI MADALYALARLA TAÇLANDIRDILAR

İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, (4 il) ve Uzunköprü, Lüleburgaz, Çorlu, Hayrabolu (4 ilçe) judo takımlarının katılımlarıyla Tekirdağ Hayrabolu ilçesinde düzenlenen ‘’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Trakya Kupası Judo Turnuvası’’ 155 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.Uzunköprü Judo Takımı,antrenör İhsan Köksoyve 25 sporcunun katılımıyla 9 altın 6 gümüş ve 10 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Bu sonuçlarla tüm Uzunköprü Judo Takımı sporcuları dereceye girdi.

Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kerem Göker KOÇAK açıklamasında ‘’ İlçemizde 2 yıldır judo branşında büyük bir özveriyle çalışan antrenör ve sporcularımızın ‘’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Trakya Kupası Judo Turnuvası’’ındabaşarılı olmaları ilçemiz adına büyük bir mutluluk kaynağı oldu.Turnuvaya katılıp derece elde ederek bizleri gururlandıran antrenör ve sporcularımıza çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL