Uncategorized Okuma Sayısı: 253

‘’BARIŞMASINI BİLMİYORSAN KAVGA ETMEYECEKSİN’’

Sevgili okurlarım, 31 Mart  2024 seçimleri geride kaldı.  Uzunköprü tercihini  İYİ Parti Adayı Ediz Martin’den  kullandı. Seçimin ardından Fısıltı gazeteleri; “Başkan Ediz Martin 1 yıl sonra CHP’ye geçer” diye dedikodu ..

‘’BARIŞMASINI BİLMİYORSAN KAVGA ETMEYECEKSİN’’

Sevgili okurlarım, 31 Mart  2024 seçimleri geride kaldı.  Uzunköprü tercihini  İYİ Parti Adayı Ediz Martin’den  kullandı. Seçimin ardından Fısıltı gazeteleri; “Başkan Ediz Martin 1 yıl sonra CHP’ye geçer” diye dedikodu  üreterek kafaları karıştırmaya çalışıyorlar. Uzunköprü Halkı İYİ Partili Ediz Martin’e oy verdi. Fısıltı gazeteleri şunu anlatmıyor Sayın Martin CHP ‘ye geçmek istese de kendini destekleyen ağabeyleri izin verir mi…

 

31 Mart Seçimlerinde gördük ki Partisine ihanet eden çok CHP’li varmış… Özlem Becan’a oy vermem CHP’ye zorla vereceğim… bunları söyleyen CHP’de bir çok yerde görev almış şahıslar. CHP Genel Merkezi bunu çok yakından takip etmiş olacak ki bir genelge yayımladı. Aday ve parti aleyhine.ve başka parti adayının lehine çalıştığı tespit edilmiş disiplin süreci başlatacağını  bildirdi. CHP Örgütü bu şahısların basın açıklamaları, sosyal medya açıklamaları,  kahve ,lokantalarda konuşmaları kayıt altına almış…

Bu güne kadar  geçirdiğim seçimlerde, 31 Mart seçimlerinde yapılan kara propagandaya şahit olmadım..SON Yıllarda CHP’yi Dem Parti ve pkk ile  işbirliği yaptığını yazıp çizip insanları ikna etmeye çalıştılar.

Bunun yanında Özlem Becan ve ailesini hedef tahtasına oturttular.  Özlem Becan’ın yaptığı hizmetlerde doğru bulup eleştiremezken , aile ferlerinin üzerinden yıpratma politikası uyguladılar. Ve başarılı oldular. Başarısız oldukları ise  desteklediği parti ve adayına  kazandıramadılar… onlar için Özlem Becan gitsin kim gelirse gelsin  sığınarak mutlu olduklarını  göstermeye çalışıyorlar.

 

Benim  İzlediğim Özlem Becan ,seçimi kaybetmiş olsa da Siyaseti bırakmaz. Siyasete devam eder. Gerekirse ilçe başkanı olur.HZ.MUHAMMET S.A.V Şöyle buyurmuş.’’Canı  yanan sabretsin.Can yakan,canı yanacağı günü beklesin’’

16 Yıldır kaç bin köşe yazdım  sayısını hatırlayamıyorum. 16 yıl önce hangi çizgide başladıysam bugünde aynı çizgide devam ediyorum. Seçim boyunca 50 gün gazete çıktık.  troller bilgisayarların başından ayrılamadı. Sadece troller mi Siyasilerde  Selim Bekar. ne yazmış nerede canlı yayın yapıyor… onları çürütmek için çok çalıştılar. Buda şunu gösterdi ki HÜR Gazete ekibi ve Selim Bekar, gündemi belirliyor. Uykularını kaçırdığım şahıslardan özür diliyorum. ‘’BARIŞMASINI BİLMİYORSAN KAVGA ETMEYECEKSİN’’

 

 

 

Hür Gazete ve Selim Bekar  olarak okurlarımız ve takipçilerimize ne söz verdiysek gerçekleştirmenin onurunu gururunu yaşıyoruz.Bugüne kadar gördüğümüzü ,duyduğumuzu  belgeleyip sizlerle paylaştım. Kim üzülür kim sevinir diye bakmadım. Benim görevim sizleri doğru şekilde bilgilendirmek olduğunu çok iyi biliyorum.

 

Gazetemize her gün  geldiğinizde  biz okurların için  açık açık yaz.goygoycularında dillerini kapa. Küçük ricamızda kalemin çok sivri yazdıkların  Çok acı biberli olmasın emi yanmasınlar.dediniz.

Sevgili okurlarım, sizleri kırmam acı biberi yarım veririm. Çok yanmazlar.

 

Benim için MUHALİF SEÇİLENLERİN KOLTUĞUNA HEP İĞNEYİ BATIRANDIR.Seçilen demişken Milletvekili, Belediye Başkanı,İl genel Meclis üyesi,STK Başkanları,  icraatlarını yanlış eksik yaptığında eleştirmektir. Sadece Seçilmişlerin mi Atanmışlarında koltuğuna iğneyi batırmaktır.

Hür Gazete 16 Yıldır. Ergene kirliliğini gündemden düşürmüyor. Kimi eleştiriyor Seçilmiş Milletvekillerini, STK Başkanlarını, Atanmışları.

Yurt dışında yaşayan Uzunköprülü vatandaşlarımız izne geldiğinde ilk gittikleri yer Ergene nehri kirliliği gördüklerinde Sevdiklerinin sağlığından endişe ediyorlar. Topraklarımızın  kirliliğinden endişe ediyorlar.

Sevgili okurlarım, ‘’Görmeyi  öğrenin… Her şeyin  birbiriyle bağlantılı olduğunu fark edeceksiniz’’ ‘’Bir aptalın  hatasını düzeltmeye kalkmayın ,sizden nefret edecektir.Bir bilgenin hatasını düzeltin size minnettar kalacaktır’’

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL