Ekonomi Sağlık Okuma Sayısı: 95

AŞIRI SICAKLAR VANTİLATÖR SATIŞLARINI PATLATTI

Edirne geneli,ilçemizde ve yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden bunaltıcı sıcaklar nedeni ile klima ve vantilatör satışlarında artış yaşandı. Edirne geneli ve İlçemizde, Haziran ayından itibaren başlayan ve gittikçe artan..

AŞIRI SICAKLAR VANTİLATÖR SATIŞLARINI PATLATTI

Edirne geneli,ilçemizde ve yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden bunaltıcı sıcaklar nedeni ile klima ve vantilatör satışlarında artış yaşandı.
Edirne geneli ve İlçemizde, Haziran ayından itibaren başlayan ve gittikçe artan sıcak havalardan bunalan vatandaşlar serinlemek için klima ve vantilatör satan beyaz eşya mağazalarına akın etti. Sıcak havaların etkisinden bir nebze olsun kurtulmak isteyen Diyarbakırlılar, evlerine ve iş yerlerine ya klima ya da vantilatör aldı. Satışlar ile ilgili açıklamalarda bulunan beyaz eşya satıcısı iş yeri sahipleri, son aylarda klima ve vantilatör satışlarında yüzde 90 oranında artış yaşandığını söyledi. Vatandaşların vantilatörleri daha çok iş yerlerinde kullandığını aktaran işverenler, klima satışlarının da genelde aileler tarafından tercih edildiğini kaydetti. Satışlardan memnun olduklarını ifade eden Boz, sıcaklıkların yükselmesi ile satışların da artacağını dile getirdi. Vantilatör fiyatlarının bin 500 ila 7 bin lira arasında değiştiğini açıkladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL