Uzunköprü Haberleri Yaşam Okuma Sayısı: 646

AŞ EVİ HİZMET İÇİN ONAY BEKLİYOR

Uzunköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) kanalıyla ilçemizde ikamet eden yaşlı, engelli, hasta olan veya evinde yemek yapabilecek durumda olmayan ihtiyaç sahiplerine hafta içi (resmi tatiller hariç) (270) ..

AŞ EVİ  HİZMET  İÇİN ONAY BEKLİYOR

Uzunköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) kanalıyla ilçemizde ikamet eden yaşlı, engelli, hasta olan veya evinde yemek yapabilecek durumda olmayan ihtiyaç sahiplerine hafta içi (resmi tatiller hariç) (270)  gün İlçemiz Müftülüğüne bağlı II. Murat Camii ve Yatılı kız Kur’an Kursunun yemekhanesinde kurulan   “AŞ EVİ’nden 350 kişiye  hergün  1 öğün sıcak yemek verilecek (Akşam)

1 Mart 2022 Salı günü Uzunköprü Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan’ın bilgisi dahilinde II. Murat Camii ve Yatılı kız Kur’an Kursunun yemekhanesinde kurulan AŞ EVİN’den Uzunköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fatih Erkol’dan  son bilgileri  canlı yayında  siz değerli okur ve takipçilerimizle paylaştık.

 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fatih Erkol,Yaklaşık 2 Ay önce Sayın Kaymakamımız Hakan Yavuz Erdoğan’ın talimatlarıyla projemize başladık.27 Ocak 2022 tarihinde Sosyal yardımlar genel müdürlüğüne projemizi sunduk.şuan onay aşamasını bekliyoruz.Son safhadayız. görüldüğü gibi Tadilatlarımızı yapmış malzemelerimiz almış durumdayız.Genel Müdürlüğümüzden onay geldiği an hizmetimize başlayacağız.Hizmetimiz Mart sonunu bulmadan başlayacak. Şunu da ilave edeyim.SYDV Genel Müdürlüğümüze sunduğumuz projemizde 5 kişiyi de istihdam edeceğiz.

 

Erkol sözlerine şöyle devam etti. İlk etapta vakfımızdan yararlanan  yaşlı, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi 350 Kişiye evlerine sefer tasları ile günde bir sefer olarak sıcak yemek göndermek suretiyle başlayacak bu projede yararlanacak kişi sayısının hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla  artarak devam edeceğini umuyorum” dedi.

 

Aşevi malzemelerinin bedelleri diğer ilçelerde olduğu gibi Edirne Valiliğimiz tarafından karşılanacaktır. Ayrıca önümüzdeki hafta 1 adet panelvan araç yine Sn. Valimiz Ekrem CANALP in talimatlarıyla valiliğimiz tarafından hibe edilecektir.’’Uzunköprümüze hayırlı olsun dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL