Spor Okuma Sayısı: 80

ANTRENÖR VE KURS SAYISI ARTTI

ANTRENÖR VE KURS SAYISI ARTTI Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, antrenörleri ilçemiz okullarını ziyaret ederek kurs ve faaliyetler hakkında bilgilendirmelere devam ediyor. Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yeni..

ANTRENÖR VE KURS SAYISI ARTTI

ANTRENÖR VE KURS SAYISI ARTTI
Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, antrenörleri ilçemiz okullarını ziyaret ederek kurs ve faaliyetler hakkında bilgilendirmelere devam ediyor.
Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yeni eğitim-öğretim yılında yüzme, judo, voleybol, futbol, basketbol ve tenis branşlarında başvuru almaya devam ediyor.
Kurslara başvurmak isteyen katılımcılar 518 14 54 numaralı telefondan bilgi alabilir veya tesise gelerek talep ettikleri kurslara veli izin belgesi ve başvuru formunu doldurarak katılım sağlayabilirler.
Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tolgahan Güney Antike, gazetemize yaptığı yazılı açıklamada:; “Yeni Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasıyla birlikte Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak geçen yıla oranla antrenör sayımızdaki artışla birlikte açılan kurs sayımızda da artış olmuştur. Yaz döneminde gençlik kampları ve gezilerimize katılarak Uzunköprü’müzü diğer illerimizde temsil eden öğrencilerimize de teşekkür ediyorum. Uzunköprülü gençlerimizi kurs, gezi ve spor faaliyetlerimize katılmaya davet ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL