Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 266

AKŞENER UZUNKÖPRÜ’DE UMDUĞUNU BULAMADI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçim gezileri kapsamında 26 Mart 2024 Salı günü ilçemizi ziyaret etti.Akşener Telli Çeşme Meydanı’nda Uzunköprülülere hitap etti. “İYİ Parti’nin Kalesi” şeklinde Uzunköprü’nün her yerine..

AKŞENER UZUNKÖPRÜ’DE UMDUĞUNU BULAMADI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçim gezileri kapsamında 26 Mart 2024 Salı günü ilçemizi ziyaret etti.Akşener Telli Çeşme Meydanı’nda Uzunköprülülere hitap etti. “İYİ Parti’nin Kalesi” şeklinde Uzunköprü’nün her yerine pankart asılmasına rağmen Akşener’in sayıca az bir topluluğa hitap etmesi gözlerden kaçmadı.

 

Akşener, “Emekliler aç, Edirne’de de aç, git Hakkari’de, Ağrı’da, orada da aç. 10 bin lira emekli maaşıyla geçinebilen varsa kendisinin heykelini dikerim. Dolayısıyla diyorum ki buradan; Sayın Erdoğan seçime kaldı 5 gün; iki dudağının arasında her şey. Emeklilerin bayram ikramiyesini 7 bin lira yapacaksın. Emeklilere 11 bin lira zam vereceksin seyyanen ve en düşük emekli maaşını asgari ücret kadar yapacaksın. Yaptın, yaptın, yapmadın bütün emeklilerin oylarına şahsen talibim, bakın, görün. söke söke nasıl bu haklarınızı ben iktidardan alacağım, göreceksiniz. Birincisi bu, ikincisi; 100 bin öğretmen tayin edeceğiz diye 2023’te herkes bunları söyledi. Doğru mu? Bütün siyasi partiler söyledi. Cumhuriyetimizin yüzüncü yıl dönümü diye. Ya arkadaş iktidar oldunuz, unuttunuz. 100 öğretmen taahhüdünü yapacaksın. O öğretmenleri sen yetiştirdin, o okulları sen açtın, istihdam etmek görevi senin. Meslektaşlarıma bu 100 bin atamayı yaptın, yaptın. Ben de öğretmen kökenliyim de onun için. Dolayısıyla eğer yapmıyorsan bak bu bütün meslektaşlarımın oyuna talibim. Ondan sonra görün nasıl o 100 bin öğretmeni nasıl tayin ettiriyorum görün. Bir de mülakatı kaldıracaksın. Hepimiz söyledik. O mülakatlardaki torpili ortadan kaldıracaksın.Son olarak sizlerden Uzunköprü’nün Karaoğlanı’na oy istiyorum” şeklinde konuştu.Akşener telli çeşme meydanında bulunan  birkaç esnaf ziyareti sonrası Keşan ve İpsala programları için Uzunköprü’den ayrıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL