Edirne Haberleri Siyaset SonDakika Okuma Sayısı: 673

AKSAL:”GÜRKAN’DA BENİM KADAR RAHAT UYUYORDUR.

TBMM Kefek Başkanı – AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ,gazetemize yaptığı açıklamada:Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, benim için üzüldüğünü söylemiş. Sayın Gürkan benim için üzülmeyi bırakın da siz kendi halinize..

AKSAL:”GÜRKAN’DA BENİM KADAR RAHAT UYUYORDUR.

TBMM Kefek Başkanı – AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ,gazetemize yaptığı açıklamada:Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, benim için üzüldüğünü söylemiş. Sayın Gürkan benim için üzülmeyi bırakın da siz kendi halinize üzülün, yapamadığınız altyapıya üzülün yollara üzülün.

Yükümün ağır olduğu doğrudur. Çünkü Edirne’ye ve bu ülkeye hizmet etmek gibi bir derdim var. Derdi hizmet olmayanların bu yükü anlaması elbetteki zor tabi. Ama Allah’a şükür vicdanım çok rahat. Akşam başımı yastığa koyduğumda çok rahat uyuyorum.

İnşallah Sayın Gürkan da benim kadar rahat uyuyordur. Edirne Belediyesi altyapı için 170 Milyon kredi kullandı. Para bitti ama altyapının bitmesi şöyle dursun, yapılan yerler eskisinden bile beter. Parayı kullanırken her gün teşekkür ettikleri Milletvekili şimdi suçlu

Altyapı yapacağım diye Edirne’nin 170 Milyonunu çarçur ettiniz. Edirneliler isyan etti: ’’İller Bankası bu işi denetlesin’’ diye. Kimse krediyi falan durdurmadı. Sadece denetim Belediye’den İller Bankası’na geçti. İller Bankası ile anlaşmış olduğunuz krediyi kullandınız.

Siz ilk önce kendinizin Edirne’ye kaç ‘’yıl’’ borcu var oturup onun hesabını yapın. Selimiye’nin önüne gelince; 8 yıldır gözünün önünde duran mezbelelikten hiç rahatsız olmayan başkan; yapım işi boyunca, birkaç ay orada duracak standart bir tabeladan rahatsız olmuş !!

Bakanlığın tabelasından çok rahatsızsanız, siz yapıp kendi tabelanızı asacaktınız.

Cumhurbaşkanımıza saygınızdan da sakın bahsetmeyin. Bu Ülkenin demokrasisine darbe vurulan ve Cumhurbaşkanımızın canına kıyılmak istenen 15 Temmuz akşamı sizin ne yaptığınızı hepimiz biliyoruz.

Edirne’de kim kalır kim gider? Bir nefes sonrasına garantimiz olmayan bu dünyada onu ancak Allah bilir, zaman gösterir.

Son söz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten ‘’ Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır.’’

Laf değil, iş üretin …

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL